To je to što me zanima!

Chelseajev potop na Etihadu: City 'tricom' demolirao prvaka

Nogometaši Manchester Cityja u sjajnoj su utakmici svladali Chelsea 3-0 na Etihadu. "Bluesi" su napadački bili jako slabi, a domaćini to nemilosrdno iskoristili
Vidi originalni članak

Nema doktorice Eve Carneiro, nema ni bodova. Chelsea je pretrpio težak poraz u derbiju drugog kola Premiershipa na Etihadu. Manchester City srušio je "bluese" 3-0 i tako najavio nove probleme za Joséa Mourinha, čija momčad brani naslov.

- Bolja momčad u prvom poluvremenu na kraju je pobijedila. Chelsea je sigurno bio bolji u drugom. Imali smo teško prvo poluvrijeme, nismo stvorili puno prilika, a naš je golman obranio nekoliko važnih lopti - rekao je nakon utakmice Mourinho.

"Građani" su bili daleko nadmoćniji protivnik, napadali su već od prve minute i šanse Agüera koju je obranio Asmir Begović. City je dominaciju okrunio golom u 32. minuti. Yaya Touré i Sergio Agüero kombinirali su na 20-ak metara od gola. Argentinac je potom ušao u šesnaesterac, zavaljao Garyja Cahilla i krasno pogodio donji desni kut Begovićeva gola.

Chelsea je prvi udarac u okvir gola uputio tek u 70. minuti, što dovoljno govori o neaktivnosti plavih u Manchesteru. Mourinhov Chelsea nikad nije primio više od jednog gola od Cityja ili Uniteda, sve do ove nedjelje. Jedanaest minuta prije kraja Vincent Kompany je glavom zabio drugi, a u 85. minuti Fernandinho nogom i treći gol u mreži Chelseaja.

Nakon dva kola City tako ima šest, a Chelsea samo jedan bod. U sljedećem kolu City gostuje kod Evertona, a Chelsea kod West Bromwich Albiona koji ga je u svibnju na Hawthornsu također svladao 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 214

  • pipolino 17.08.2015.

    Sad će Mou krenuti u kupnju.Barem 100 milja će potrošiti do kraja prelaznog roka.

  • RobertLuketina 17.08.2015.

    ja sam reko da ce city osvojit prvenstvo

  • 17.08.2015.

    padnem i dotrci neki debeli prasac od doktora, pa kad njega vidim umjesto eve, ne da mi se ni igrat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare