To je to što me zanima!

City pobjednički otvorio sezonu, zabio i zaigrani dečko s Islanda

"Građani" su se vratili utakmicama nakon nešto više od pet tjedana pauze i na gostovanju kod Wolverhamptona pobijedili 3-1. De Bruyne, Foden i Gabriel Jesus zabili su za goste, Raul Jimenez za domaće
Vidi originalni članak

Nije bilo osobito lijepo ni jednostavno, ali Manchester City ipak je pobijedio na startu nove sezone Premiershipa, nešto više od mjesec dana nakon neočekivanog ispadanja iz završnice Lige prvaka protiv Lyona. Guardiolini su protiv Wolverhamptona na Molineuxu slavili 3-1.

City je protiv Wolvesa prošle sezone prosuo svih šest bodova pa mu je i psihološki bilo važno vratiti se na pobjedničke staze.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kevin De Bruyne doveo je goste u vodstvo u 20. minuti iz penala, a u 32. je Phil Foden, momak zbog kojega je izbio skandal na Islandu za vrijeme reprezentativnih obaveza jer je s Masonom Greenwoodom iz Uniteda ljubavao s Islanđankama i kršio karantenu, zakucao za 2-0. 

Nadu u pozitivan rezultat "vukovima" je donio Raúl Jiménez 12 minuta prije kraja jedinim udarcem u okvir gola, ali do izjednačenja domaćini nisu mogli. City je dominaciju okrnuo u 95. minuti kad je Gabriel Jesus, na asistenciju De Bruynea, zabio za konačnih 3-1.

Za Guardiolu i društvo slijedi zgusnuti raspored ovaj tjedan, prvo u liga-kupu protiv Bournemoutha u četvrtak kod kuće, a onda i protiv Leicestera u nedjelju u prvenstvu, također na Emiratesu.

Upravo je Leicester vodeći nakon nepotpuna dva kola Premiershipa sa šest bodova i gol-razlikom +5, a maksimalni su i Everton, Arsenal, Liverpool i Crystal Palace. Posljednji je West Bromwich Albion hrvatskog menadžera Slavena Bilića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vrućiled 22.09.2020.

    Zadnji će i ostati zadnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare