To je to što me zanima!

City potopio Arsenal, a Özil je pobjesnio i bacio rukavice...

Već u drugoj minuti bilo je jasno kako stvari neće baš ići kako su 'topnici' zamišljali. Kevin De Bruyne zabio je na asistenciju Gabriela Jesusa. Tek 13 minuta kasnije Raheem Sterling je zabio za 2-0
Vidi originalni članak

Za razliku od većine klubova, u Arsenalu nije došlo do pozitivnog šoka nakon promjene trenera.

Nakon odlaska Unaija Emeryja s klupe, potopi i promašaji se nastavljaju, a najgori u nizu dogodio se upravo u proteklom, 17. kolu Premiershipa. Manchester City stigao je u London nakon poraza od Uniteda i potpuno razbio Arsenal 3-0.

Već u drugoj minuti bilo je jasno kako stvari neće baš ići kako su 'topnici' zamišljali. Kevin De Bruyne zabio je na asistenciju Gabriela Jesusa. Tek 13 minuta kasnije Raheem Sterling na asistenciju De Bruynea zabio je za 2-0.

Arsenal je nešto pokušavao, ali sve je to bilo nekonkretno, a sve su nade ugašene već u 40. minuti kada je De Bruyne nevjerojatnom raketom s ruba šesnaesterca probio Arsenalovu mrežu za 3-0.

U drugom poluvremenu privremeni trener Freddie Ljungberg htio je malo izmiješati stvari pa je izvukao Mesuta Özila i zamijenio ga Smith-Roweom, no nije uspio ništa osim - razbjesniti njemačkog veznjaka. Ljungberg ga je izvadio iz igre, a Mesut je pri šetnji do klupe ljutito napucao svoje rukavice nogom. Pomoćni trener Per Mertesacker išao ga je smiriti, no ovaj nije bio oduševljen...

Ranije je Tottenham svladao Wolvese 2-1 u posljednjim minutama utakmice, dok je Manchester United na Old Traffordu remizirao s Evertonom 1-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 15.12.2019.

    Роzіvаm vаs u prіvatni hrvatski seks klub - www.GetMeets.com Оvо je najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera! Čekam vas tamo :)))

  • Gunersss_ 15.12.2019.

    JOS UVIJEK nije kasno za spas sezone i probat uhvatit to 4mj ili osvojit europsku ligu!!! Najvjerojatnije dolazi novi trener i onda jbg u zimskom roku,dovest dva prava stoperska para i nadam se najboljem...OBRANA ih hebe na najace vec godinama

  • VOLBEAT 15.12.2019.

    Arsenaj je očajan već duže vremena, Ozil odavno preloš... Bitno je da su Redsi prvaci....YNWA...

Komentiraj...
Vidi sve komentare