To je to što me zanima!

Chelsea i City bez pobjednika, Frank Lampard vratio se kući

Momčad Chelseaja bez Diega Coste po prvi put ove sezone nije pobijedila kod kuće u prvenstvu. Bod joj je uzeo Manchester City koji je ipak sanjao pobjedu na Bridgeu
Vidi originalni članak

Manchester City nije iskoristio priliku približiti se vodećem Chelseaju na samo dva boda. Najbolji klubovi Premiershipa sudarili su se na Stamford Bridgeu i u jednoj zanimljivoj utakmici odigrali neodlučeno, 1-1.

Pozitivnu stranu ovakvog raspleta "građani" mogu vidjeti u tome što je to prva utakmica ove sezone u kojoj momčad Joséa Mourinha nije pobijedila na svom travnjaku. Znakovito, bez Diega Coste koji odrađuje suspenziju.

Sve bitno dogodilo se u posljednje četiri minute prvog poluvremena. Loïc Rémy nije imao težak zadatak dovesti "bluese" u vodstvo u 41. minuti nakon što ga je fino pronašao Eden Hazard. Ipak, u zadnjoj minuti prvog dijela City se vratio preko Davida Silve koji je udarcem s distance postavio konačnih 1-1.

Reuters/PIXSELL

Pažnju gledatelja na Stamford Bridgeu u drugom poluvremenu privukao je ulazak Franka Lamparda, legende Chelseaja, u "krivom" dresu. Frank je odigrao 14 minuta točno 19 godina nakon što je u dresu West Hama imao premijerligaški debi.

Premiership, 23. kolo

  • Chelsea - Manchester City 1-1
Idi na 24sata

Komentari 105

  • B-2 Spirit 01.02.2015.

    Što se tiče tog Citya čitam da u zadnjih 12 utakmica dobili 8 utakmica i u svima je igrao Yaya , od ostale 4 u kojima nije igrao dvije izgubili i dvije odigrali neriješeno. Tolko o tome tko im najvažniji igrač makni im još Aguera i dobiješ ekipu u rangu Freiburga.

  • B-2 Spirit 01.02.2015.

    Krš od ekipa kojima je plafon prolazak skupine LP

  • arsenal 19 01.02.2015.

    Ovaj navijac valjda neznam sta pise na transparentu.Frank najveca legenda kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare