To je to što me zanima!

City Stokeu nudi Joea Harta i 18 milijuna eura za Begovića

Manchester City spreman je u siječnju promijeniti golmana. Čini se kako je odluka trenera Pellegrinija pala na golmana Stokea, BiH reprezentativca Asmira Begovića
Vidi originalni članak

Pogreške Joea Harta napokon su došle na naplatu. Nakon što je izgubio mjesto prvog golmana Manchester Cityja, Hart je čini se i na izlaznim vratima Etihada. Moglo bi se to dogoditi već u siječnju.

Trener Manuel Pellegrini odlučio se riješiti engleskog reprezentativca i u City dovesti prvog golmana Stokea, Asmira Begovića (26), prenosi Mirror. Za reprezentativca Bosne i Hercegovine 'građani' su spremni platiti oko 18 milijuna eura, a prema Stokeu bi na posudbu poslali Harta.

Begović se posljednjih godina pokazao kao jedan od najboljih golmana u Premiershipu, a ugovor mu sa Stokeom istječe za dvije godine. S druge strane Hart bi prihvatio posudbu u Stoke kako bi stalnim nastupima ostao u reprezentativnoj konkurenciji za nastup na SP-u.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dzidzi 26.11.2013.

    Trebinjac kojeg su sa roditeljima kao dijete od 3 godine starosti istjerali iz Trebinja oni koji misle da je to samo srpska zemlja i nicija vise. Momak brani odlicno i jedini je po mom misljenju pored Mujdze u repki BiH koji vrijedi u odbrani. Ima reflekse pantera bukvalno.

  • strmi007 26.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Realmadrid83 26.11.2013.

    http://a993a3bc.linkbucks.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare