To je to što me zanima!

City već krenuo na Tottenham, nudi 45 milijuna eura za Balea

Londonski Tottenham je papagajski ponavljao tijekom ove sezone da se na ljeto neće dogoditi prodaja niti jednog od njegova dva ključna igrača - Modrića i Balea..
Vidi originalni članak

Kako prolaze posljednji dani lako je za shvatiti da će uprava Tottenhama popustiti pred milijunskim svotama koje se nude za Luku Modrića i garetha Balea. Ovog vikenda je tako očito krenuo presing Manchester Cityja na Tottenham po pitanju Garetha Balea. Ako su u Cityju zacrtali da žele odličnog velškog igrača onda će vremenom sigurno i dizati financijski prag i novac im neće biti prepreka.

Za početak je Manchester City ponudio 45 milijuna eura. Čeka se odgovor Tottenhama, ali između redaka se može zaključiti da su čelnici Cityja voljni i povećati ulog.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Superteška 05.06.2011.

    Zašto ne kupe Luku? Pola Europe ga kupuje samo City neće. ha ha ha.

  • crespo1607 05.06.2011.

    neznam koliko kuzis nogomet,ali Balea trazi pola europe..zapitaj s e zasto?

  • bukefal 05.06.2011.

    po meni taj bale i nije neki igrač, bolje bi se snašao na treningu ragbija ili australskog nogometa. igrač tipa uzmi loptu nabij i zabij i nije igrač kojeg ja osobno volim gledat na tv-u ili terenu. iako je efikasan i atraktivan za gledat nije ni blizu modrića što se tiče same nogometne igre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare