To je to što me zanima!

City želi zapostavljenog Kolo Tourea iz Arsenala

Manchester City je jedini klub koji se ove zime sprema za veliku kupovinu u siječnju. Jedna od glavnih 'meta' Marka Hughesa je Arsenalov Toure
Vidi originalni članak

Prema izvorima bliskima Manchester Cityju 10 milijuna vrijedan branič Arsenala Kolo Toure je glavna 'meta' trenera Marka Hughesa.
- Kolo je totalno marginaliziran od Wengera ove sezone i Mark ne skriva da ga želi u svojoj momčadi. O njemu ima visoko mišljenje i jačanje obrane već u siječnju mu je prioritet. Prvi izbor za glavnog obrambenog igrače je upravo iskusni Toure. Iako se City povezivalo s brojnim igračima, Kolo je prvi kojeg će Hughes pokušati dovesti. Prelazak će se brzo dogovoriti ako se klubovi dogovore oko cijene - naglasio je izvor u Cityju.
Reprezentativac Obale Bjelosti ove je sezone ispao iz svih kombinacija Arsenea Wengera i Hughes će idući mjesec poslati ponudu za njega. Toure je za Arsenal od dolaska odigrao 300 utakmica, no u ovome trenutku ispred njega su Gallas, Silvestre i Djourou. Čak ako je i igrao, bilo je to na za njega neprirodnom mjestu. Super-bogati City povezivao se sa Blackburnovim napadačem Santa Cruzom, Kaka je već rekao da bi se mogao pridružiti Robinhu, a za Buffona su nudili rekordne iznose. Jedno je sigurno, Toure želi više igrati, a Arsenal će ostati bez odličnog braniča u naponu snage.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • inkobajegay 23.12.2008.

    Ma koje su budale ovo pisale...ccc zapostavljen...čovjek je ozljeđen...bolji je 100 put od onog djorua...ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare