To je to što me zanima!

Cityjevi navijači poručili Pepu: Prodaj Gundogana i kupi Olma!

Niti malo nije iznenađena engleska javnost pobjedom Manchester Cityja, a budimo realni nije niti hrvatska. No, zanimljivo je kako ih nije u toliko iznenadio niti dobar nastup Foldena, kao Dani Olmo
Vidi originalni članak

"Ova momčad (City, op.a) je toliko izvan forme u zadnje vrijeme, što se događa?! No, nije strašno dobiti ovakav gol, kakav volej!", napisao je jedan navijač Cityja na Twitteru nakon odličnog gola Danija Olma na ubačaj Kadziora. 

- Kakav gol, sjajan volej! Netko možda krivi Brava? - upitao se još jedan  navijač "građana" na društvenim mrežama, dok su neki Daniju već pripremili ugovor u Cityju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dani je masterclass. Pep će ga dovesti na ljeto - siguran je jedan navijač engleske momčadi, a drugi već vidi trampu:

- Prodajte Gundoga, kupite Olma! - napisao je kratko. 

Engleski su novinari bili blagi. Bez prevelike pompe, naglasili su u svojim naslovima hat-trick Jesusa i napisali kako je City pobijedio Dinamo. 

- Hat-trick Jesusa i gol Fodena za pobjedu gostima u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka - napisao je Daily Mail.

- Hat-trick Jesusa za pobjedu Cityja - stoji na BBC-u 

- Jesus zabio hat-trick u pobjedi u Ligi prvaka - kaže Mirror.

Čak niti gradski portal Manchester evening news nije bio oštar prema Dinamu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Burger_1 12.12.2019.

    Dajte im i Dilavera i Ademija, onako "pride".

  • Komentator269 12.12.2019.

    Evo ga za godinu u hajduku

  • mestar 12.12.2019.

    E, bas je zato kreativac interneta zazlio sto ga je kreirao. Volio bih da je netko snimio to sve objavi sto su sve Pepu govorili i probali ga nagovorit.Kad bi Pep slusao takve onda nikad nebi postao najbolji svijetski trener i nebi ga netko tolko placao da im vodi klubsku politiku i trenira ponajbolje skupe svijetske igrace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare