To je to što me zanima!

'Članovi Lazija i Intera su umišljeni i jako bezobrazni'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kineski organizatori utakmice talijanskog Superkupa između Lazija i Intera (2-1) vrlo su razočarani ponašanjem Talijana u Pekingu...
Vidi originalni članak

Talijanski su se klubovi ponašali kao dvije luksuzne turističke skupine. Samo na vino su potrošili preko 10.000 dolara. Bili su iznimno bezobzirni, nisu mislili ni na čije potrebe, osim na svoje - rekao je Wang Bo član agencije United Vanson International koja je organizirala utakmicu talijanskog Superkupa između Lazija i Intera. Utakmica se igrala u Pekingu na stadionu Ptičje gnijezdo, čime su Kinezi obilježili godišnjicu otvaranja Olimpijskih igara, a Lazio je pobijedio 2-1.
Jedna od najtiražnijih kineskih novina, Beijing News, ostale su iznimno uvrijeđene ponašanjem Interova trenera Josea Mourinha, koji je napao njihovu novinarku. Portugalac se prethodno žalio na nesnosnu vrućinu u Pekingu i naveo ju kao jedan od glavnih razloga poraza od rimske momčadi. Novinarku je zanimalo kako to da je vrućina smetala samo njegovoj momčadi, a ne i Lazijevoj.
- Nakon ovakvih pitanja, shvaćam zašto je kineski nogomet takvo smeće i zašto je Kina tako ''uspješna'' u nogometu. E, zato što su im novinari ovako neprofesionalni - odgovorio joj je u svom stilu Mourinho i na kraju ''pressice'' dobacio kako kineski novinari nemaju pojma u nogometu.
U Kini više nije dobrodošao gost.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • shnjof 12.08.2009.

    meni se ne svidja ko trener, mozda i je dobar al mi je previse ljigav. zena ga je pitala najnormalnije pitanje a on se njoj obraca kao da je g.ovno. moze ga bit sram...

  • sila nebeska 12.08.2009.

    Zadnja rrećina najbolja U kini više nije dobrodošao - pa ko da će ikad dolaziti tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare