To je to što me zanima!

Članska iskaznica je pravi hit: Hajduk već ima 20.000 članova

Članska iskaznica znači mnogo više od puste plastike, a kontinuirano članstvo iz godine u godinu posebnu težinu ima na demokratskim izborima svake četiri godine
Vidi originalni članak

Drugi mjesec u 2017. godini nije ni završio, a Hajduk se već može pohvaliti kako je dostigao brojku od 20.000 članova. Članska iskaznica polako postaje navika svih navijača Hajduka, navika koja je posebno naglašena u zemljama i klubovima koji njeguju 'socios' model upravljanja.

Tako i u Hajduku, članska iskaznica znači mnogo više od puste plastike, a kontinuirano članstvo iz godine u godinu posebnu težinu ima na demokratskim izborima svake četiri godine. 

Prije otprilike mjesec dana, osmogodišnji Ivan iz Sinja postao je ponosni 10-tisućiti član, osvojivši loptu s potpisima najdražih igrača. Ovaj put Hajdukov Odjel za članstvo odlučio je dati priliku za osvajanje nagrada svima, a ne samo 20-tisućitom članu.

Iz Odjela saznajemo kako se spremaju posebne nagrade za nekolicinu članova koji su članstvo već obnovili ili namjeravaju postati članovi za 2017. godinu do utakmice s NK Rijekom, 11.03.2017. O čemu se točno radi, saznat ćemo u narednim danima, ali savjetuju da se učlanite do utakmice s NK Rijekom, kako bi sudjelovali u nagradnoj igri.

Prije utakmice s NK Istra Pula, članstvo možete produžiti sve do početka utakmice (18h) u prostorijama Odjela za članstvo na Poljudu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • bbbvodice 25.02.2017.

    Hrpa drogeraša i kolšara koja se naziva navijačima hajduka. a hajduk treba izbaciti iz lige .

  • depeche_mode 25.02.2017.

    Boli me k. koliko ih je, samo neka vrate lovu koju su posudili od drzave. Ili ih spedalirajte u 6. Čiovsku ligu

  • elmatador10 24.02.2017.

    Hajduk ove svari mora maknut u stranu, od ovog se ne živi. Sve svoje probleme "zamagljuju" s tim brojkama od kojih nemaju ama baš ništa, te brojke im neće donijet novaca potrebnih za kvalitetna pojačanja, da zaustave svoje talente da otidju za mizerne pare, te brojke im neće donijet borbu za trofeje niti trofeje. HAJDUČE, PROBUDI SE IZ OVE ZABLUDE U KOJOJ ŽIVIŠ, KRAJNJE JE VRIJEME!

Komentiraj...
Vidi sve komentare