To je to što me zanima!

Claudio Marchisio u 33. završio karijeru: Ozljede su preteške...

Kao grom iz vedra neba stigla je vijest o umirovljenju bivšeg talijanskog reprezentativca Claudia Marchisija (32). Bivši veznjak Juventusa u četvrtak će službeno okončati svoju karijeru pred medijima, piše Gazzetta...
Vidi originalni članak

Claudio Marchisio (32) zbog ozljeda neće nastaviti nogometnu karijeru. U četvrtak će "okačiti kopačke o klin" na konferenciji pred medijima u 33. godini, piše talijanska Gazzetta dello Sport. Na torinskom stadionu, gdje je sedam puta slavio osvajanje prvenstva Italije, objavit će kraj aktivnog igranja nogometa, ali prema informacijama iz kluba, ostat će u suradnji s crno-bijelima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marchisio završava karijeru zbog ozljede koljena koja ga već dugo vremena muči, a upravo je zbog nje napustio Zenit u kolovozu.

Prema pisanjima ondašnjih medija, Marchisio bi trebao ostati u stožeru Juventusa, svoga matičnog kluba u kojemu je proveo čak 12 godina. Claudio Marchisio odigrao je svoju posljednju utakmicu na torinskom stadionu 19. svibnja 2018. u utakmici Juventus-Verona (2-1).

Za talijansku reprezentaciju je nastupio 55 puta i dao pet golova te osvojio drugo mjesto na Europskom prvenstvu 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pfc 03.10.2019.

    Steta sto su ga ozljede ogranicile,igrac koji je mogao igrat svaku poziciju u veznom redu,kada Pirlo bi odmarao,Marchisio bi igrao zadnjeg veznog a na toj poziciji nije lako igrat i zamijenit igraca ala Pirlo :)

  • Dr.Gonzo. 03.10.2019.

    Il Principino, uvijek ce ostati u srcima navijaca, vjerojatno zadnji produkt Juventusove skole koji je bio dovoljno visoke razine da igra za 1. tim, nakon Marchisia nema do sada nijednoga .

  • 02.10.2019.

    Bilo bi lijepo da se za kraj karijere vrati "doma" u Torino da ga navijaci pozdrave kako treba. Claudio uno di noi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare