To je to što me zanima!

Claudio Ranieri: Alonso je prespor za ovaj Juventus

Nakon brojnih nagađanja o novim igrađima, pa i o novim trenerima u Juventusu, oglasio se sadašnji trener koji tvrdi kako je Alonso prespor za Juve
Vidi originalni članak

Izvršni direktor Juventusa Jean Claude Blanc potvrdio je kako klub trenutno ne razmišlja o promjeni trenera unatoč slabom početku sezone. Kriza u Staroj Dami očita je. Nakon šest odigranih kola Juve ima samo devet bodova i mediji nagađaju o novim igračima i treneru. Čim mu je Blanc pružio potporu Ranieri se oglasio u medijima o mogućim pojačanjima. Alonsa iz Liverpoola se tijekom ljeta već povezivalo s Juventusom, a Ranieri je sad objavio prave razloge zašto ga nisu kupili.
- On je bio igrač za kojeg smo se interesirali. No iako je odličan igrač i čovjek, Alonso je strašno spor igrač. U sredini Liverpoolove momčadi gdje su svi poput vojnika, on je pronašao svoje mjesto. U našoj sredini terena on bi bio prespor. Od veznjaka poput Maura Camoranesija i Pavela Nedveda ne možete očekivati da će se vraćati u obranu da pokriju njegove nedostatke. Liverpoolova krila igraju na drugačiji način i to Xabi Alonsu paše - završio je svoje objašnjenje Ranieri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare