To je to što me zanima!

Cleveland opet izgubio na svom parketu, LeBron ljut

Chicago je nanio Cavaliersima već drugi domaći poraz ove sezone, a toliko su ih LeBron i društvo prošle sezone doživjeli nakon 82 utakmice
Vidi originalni članak

Prošle je sezone momčad Cleveland Cavaliersa tek u posljednjoj utakmici osnovnog dijela NBA lige doživjela drugi domaći poraz. Ove su taj učinak već izjednačili. Omjer Cavsa na otvaranju ove sezone je 3-3, a dva su poraza već doživjeli kroz četiri utakmice igrane u svojoj Quicken Loans Areni. Bolji od njih u noći na petak po hrvatskom vremenu bili su Chicago Bullsi u tvrdoj utakmici koja je završila s pola koša u njihovu korist (86-85).
Loptu za pobjedu imao je domaćin, međutim, pokušaj LeBrona Jamesa ostao je zaustavljen u tvrdoj obrani Joakima Noaha i Luola Denga. Izgubio je vođa Cavsa loptu koja je otišla izvan granica igrališta, a suci su je 0,2 sekunde prije kraja susreta dodijelili Bullsima. Za potvrdu svoje odluke konzultirali su i videozapis utakmice...
- Mislim da se mogao svirati prekršaj. Osjetio sam da me Deng gurnuo, a postojao je i kontakt s Noahom. Dovoljno da stanem na liniju slobodnih bacanja? Da - kazao je nakon susreta James koji je ubacio 25 poena, uz sedam skokova i šest asistencija. Sa 14 poena i 11 asistencija Bullse, koji su sada na omjeru 3-2, predvodio je Derrick Rose.
Prvi put nakon travnja 2008. godine momčad Utah Jazza slavila je pobjedu protiv San Antonio Spursa (113-99). U kolektivnoj košarci šestorica igrača sastava iz Salt Lake Cityja ubacila su dvoznamenkast broj poena, a najviše, 27, Carlos Boozer (14 skokova) i Derron Williams (devet asistencija). Spurse je predvodio Tim Duncan sa 15 ubačenih koševa i 13 uhvaćenih lopti.

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 85-86 (James 25p, 7s, 6a / Rose 14p, 11a, Deng 15p, 7s)
Utah Jazz - San Antonio Spurs 113-99 (Boozer 27p, 14s, Williams 27p, 9a / Duncan 15p, 13s)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 06.11.2009.

    Ko\' se ljuti uvali mu kruti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare