To je to što me zanima!

Cleveland pobjedom doma do 2-2 u seriji s Bostonom

Uz 21 koš LeBrona Jamesa Cavsi su pobijedili Celticse 88-77 u četvrtoj utakmici serije i igrat će barem još dvije utakmice u ovoj fazi
Vidi originalni članak

Pobrinuli smo se da iskoristimo prednost domaćeg parketa i ovu smo seriju doveli do toga da sad igramo na dvije pobjede, rekao je LeBron James nakon još jedne utakmice u kojoj je predvodio svoje Cleveland Cavalierse. U prve dvije utakmice prednost domaće publike iskoristio je Boston, u sljedeće dvije Cleveland, pa će pobijediti onaj tko sakupi još dvije pobjede.
LeBron je uz 21 koš dodao 13 asistencija, ali najvažnije je da je odigrao nekoliko sjajnih poteza u posljednjoj četvrtini. Podijelio je četiri asistencije i zabio važnu tricu u toj fazi utakmice, a tome je dodao i atraktivno zakucavanje u završnici, kojim je digao dvoranu na noge.
U potpuno izjednačenoj utakmici najveća je prednost neke momčadi bila plus 8, kad su se Cavsi odlijepili krajem druge četvrtine, no sve do završnice rezultat je bio u egalu. A onda, tri minute prije kraja, Cleveland je pri 79-75 serijom 7-0 otišao na 11 razlike i prelomio utakmicu. Uz Jamesa, dobri su bili Gibson i Szczerbiak s po 14 koševa, a kod Bostona su trojica ubacila po 15 - Rondo, Pierce i Garnett, koji je dodao i 10 skokova.
Iako su tijekom sezone imali i 31-0, Bostonov omjer na gostovanjima u doigravanju je porazan. Svih pet su izgubili.
- Ne znam što nam se događa - kaže Ray Allen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare