To je to što me zanima!

Cleveland 'razvalio' Bullse uz triple-double LeBrona...

Briljirao je ponovno LeBron James, uz 12 skokova i 11 asistencija James je postigao 37 poena za gostujuće slavlje Cleveland Cavaliersa 121-98
Vidi originalni članak

Gostujućom 121-98 pobjedom u čikaškom United Centeru protiv Bullsa, Cleveland Cavaliersi poveli su 3-1 u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije NBA lige. Briljirao je ponovno LeBron James ostvarivši svoj peti triple-double učinak u karijeri kada su utakmice playoffa u pitanju. Uz 12 skokova i 11 asistencija James je postigao 37 poena uz vrlo dobrih 11/17 šutu iz igre i još boljih 6/9 za tri poena. Jedna od trica "rasparala" je mrežicu Bullsa nakon šuta upućenog s centra igrališta. Apsolutno prvo ime susreta u redovima poražene momčadi bio je Joakim Noah s 21 poenom i 20 uhvaćenih lopti. Prvi je igrač Bullsa kojem je to ikad pošlo za rukom u doigravanju.
Šutom 1/9 Tim Duncan proslavio je 34. rođendan, a kada se nije uspio sam darivati, učinili su to njegovi suigrači. San Antonio Spursi su pobjedom 92-89 poveli 3-1 u seriji prvog kruga doigravanja na Zapadu, a priliku za održat se na "životu" Mavericksi će imati u utorak na svom parketu. George Hill ubacio je 29 koševa i tako postao prvi igrač Spursa izvan trojca Duncan-Ginobili-Parker koji je sastav predvodio brojem poena nakon 41 uzastopne utakmice momčadi u utakmicama doigravanja. Igrajući sa slomljenim nosom Emanuel Ginobili je dodao 17 poena, uz sedam asistencija, te po četiri skoka i osvojene lopte. Dirk Nowitzki je ubacio 17 uz 11 skokova za Dallas.
Carlos Boozer postigao je 31 koš i dodao učinku 13 skokova, a Deron Williams ubacio 24 uz 13 asistencija u pobjedi Utah Jazza protiv Denver Nuggetsa. Bilo je 117-106 čime je sastav iz Salt Lake Cityja poveo 3-1 u seriji. Carmelo Anthony s 39 poena, 11 skokova, ali i devet izgubljenih lopti predvodio je Denver koji će u Pepsi Centeru u srijedu tražiti produljenje serije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare