To je to što me zanima!

Clippersi bez Zupca pobijedili GSW, Houston je prošao dalje

U prvoj rundi NBA doigravanja Houston Rocketsi su na domaćem parketu završili seriju s Utahom pobjedom 100-93, dok su Clippersi zakomplicirali život Warriorsima i u gostima slavili 129-121
Vidi originalni članak

Ivica Zubac na terenu nije bio ni sekunde, ali su njegovi Clippersi još jednom u ovom doigravanju pobijedili Warriorse. Kao i u prvom slučaju, pobijedili su u gostima, ovaj put sa 129-121, a sad imaju priliku na domaćem parketu u ovoj seriji napokon i pobijediti (dosad su dvaput slavili Warriorsi) te izboriti 'majstoricu.

Goste su do pobjede predvodili Lou Williams koji je zabio 33 poena uz 4 skoka i 10 asistencija, dok je Danilo Gallinari imao 26 poena, sedam skokova i dvije asistencije. Kod domaćih je najbolji bio Kevin Durant s velikih 45 poena, i po šest skokova i asistencija.

Houston Rocketsi su pred svojom publikom zaključili priču protiv Utah Jazza rezultatom 100-93. Nametnuli su se od samog početka i kontrolirali utakmicu, a predvodili su ih Harden sa 26 poena te po šest skokova i asistencija, te Clint Capela na centarskoj poziciji sa 16 koševa, 10 skokova i dvije asistencije. Kod gostiju je najbolji bio Ricky Rubio sa 17 poena, dva skoka i 11 asistencija.

Noćas u San Antoniu igraju Spursi i Nuggetsi, a momčad iz Denvera ima prednost 3-2 u seriji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 25.04.2019.

    ma warriorsima ne leze clipersi ali vjerujem u prolaz mozda sljedecu dobiju

  • mithandir777 25.04.2019.

    Zna li netko zašto je Zubac izvan rotacije zadnje dvije?

  • wwww 25.04.2019.

    Pošto ovi ne prate Nhl pa moram ovdje ostaviti jedan komentar i upit što se ovo u Nhl-u ove godine događa sa fovoritima pa da u prvom krugu ispadoše Tampa,Pittsburg,Calgary i noćas Washington i sada ja stvarno ne znam od ovih ekipa koja će prva podignuti onu lončinu od pehara.Možda Sharksi,Islandersi,Blue Jacketsi ili je ovo godina Bostona da uhvati sve titule a već imaju onu u američkom nogometu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare