To je to što me zanima!

Cluj šokirao Romu, Werder bez pobjede, slavlje Barce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odigrano je prvih osam utakmice ovosezonske Lige prvaka. Dva su velika iznenađenja, šokove sami sebi nisu dopustili Barcelona, Chelsea i Inter
Vidi originalni članak

U prvih osam utakmica Lige prvaka pala su 22 gola, gotovo tri po utakmici. Cluju su za senzaciju bila dovoljna dva.

UVJERLJIVI CHELSEA I SENZACIJA U RIMU

Prošle su sezone zaustavljeni u finalu, ali na startu novog izdanja Lige prvaka “plavci” iz Londona krenuli su više nego uvjerljivo pobijedivši Bordeaux 4-0. Briljirao je Frank Lampard. U 14. minuti najviše je skočio na Bosingwino ubacivanje i glavom zabio za 1-0. U 30. je izveo korner, nakon kojeg je zabio Joe Cole glavom, na kojoj se još vide posljedice sudara s Robertom Kovačem, za 2-0. Lampard je u završnici proigrao Maloudu, koji je zabio i treći gol za Chelsea, a u sudačkoj nadoknadi konačni je rezultat postavio Anelka.
U drugoj utakmici skupine A za senzaciju se pobrinuo rumunjski Cluj, debitant u Ligi prvaka, koji je usred Rima šokirao Romu 2-1. “Vučica” je povela golom Panuccija, no Argentinac Juan Culio dvaput je zabio za veliki preokret i pobjedu Rumunja, koja je mogla biti i izraženija da je Peraltin udarac u 70. minuti išao malo niže. Ovako je odsjeo na gredi.

CHELSEA - BORDEAUX 4-0 (Lampard 14, J. Cole 30, Malouda 82, Anelka 90)
ROMA - CLUJ 1-2 (Panucci 17 / Juan Culio 27, 49)

GERRARD PREOKRENUO, ATLETICO NEDODIRLJIV
U prvome kolu domaćinima ni bod! Krasno proigravanje Cheyroua sjajno je iskoristio Canu, koji je u 23. minuti doveo Marseille u vodstvo. Stadion je eruptirao. No devet minuta poslije već su - gubili. A za to je zaslužan Steven Gerrard, koji je u 26. i 32. minuti okrenuo u korist “Otočana”. Prvo fantastičnim udarcem iz daljine, pa onda i iz penala.
Atleticova serija u Eindhovenu je započela u devetoj minuti. Sergio Agüero imao je čast postići prvi pogodak u Ligi prvaka ove sezone. Za 2-0 u 36. minuti pogodio je isti igrač, a Maniche u 54. postavlja konačnih 3-0 u Eindhovenu.

PSV - ATLETICO 0-3 (Agüero 9, 36, Maniche 54)
MARSEILLE - LIVERPOOL 1-2 (Cana 23 / Gerrard 26, 32-p)

INTER SIGURNO, WERDER PROMAŠIVAO
Mario Galinović je obranio nekoliko zicera napadačima Intera u Ateni. Da nije, Grci bi prošli i puno gore. Ovako su zabili samo Mancini i Adriano. Za Pao zbog ozljede nije igrao Rukavina. Golova nije bilo u Bremenu, iako je Werder 19 puta pucao.

PANATHINAIKOS - INTER 0-2 (Mancini 27, Adriano 85)
WERDER - ANARTHOSIS 0-0

ODLAZAK MARAMICA I FERNANDINHOV PROJEKTIL
Čak 25 puta nogometaši Barcelone pucali su na gol Sportinga. Bila je to neka druga Barca, puno bolja od one koja je razočarala u prva dva kola Primere. Golovima Marqueza, Eto’oa iz penala i Xavija igrači Pepea Guardiole uvjerljivo su dobili i zaslužili ovacije tribina. To se ove sezone još nije dogodilo. Bijele maramice više nisu u rukama, Barca se zagrijava...
Projektil Fernandinha s 35 metara iz slobodnjaka i nabacivanje Jadsona koje je završilo u golu donijelo je pobjedu Šahtaru kod Basela. Srna je kao desni bek odradio svih 90 minuta.

BASEL - ŠAHTAR 1-2 (Abraham 90 / Fernandiho 25, Jadson 45)
BARCELONA - SPORTING 3-1 (Marquez 21, Eto'o 60-p, Xavi 87 / Tonel 72)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BBBoXer 17.09.2008.

    ajde arsenal danassssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Trollaš_me 17.09.2008.

    stavim15 kn na; vise od 3 na barcu, 3 ili vise na liverpool, Chelsea, Basel, na Atletico, Inter, kornere pogodim na liverpool i boreuax, i jos neka sranja. Dobitak je bio 15000 kn, jos stavim da 4 fulam, fulao 3 neka sranja dobitak mi jos 1000, i onda izgubi Roma i dobio sam 45 kn. Ako cu vise ikad igrat na romu

  • Liverpool_boy 17.09.2008.

    kakav gol gerrarda takve golove ne može niko zabiti osim njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare