To je to što me zanima!

CO Zagreb mijenja ime: Sad se zovu "Prvo plinarsko društvo"

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo, službeno je ime aktualnog prvaka, priopćili su iz kluba. Rukometni klub Zagreb potpisao je sponzorski ugovor i mijenja ime...
Vidi originalni članak

Prvo plinarsko društvo u Ligi prvaka dočekuje Kiel 28. rujna. Bit će to pravi rukometni spektakl u Areni Zagreb. "Plinari" protiv moćnih Nijemaca. Samo, tko su "plinari"? Jel to neka šala? Ne, to je rukometni klub Zagreb koji od 6. rujna mijenja ime.

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo, službeno je ime aktualnog prvaka Hrvatske, priopćili su iz kluba. Rukometni klub Zagreb potpisao je sponzorski ugovor s hrvatskom kompanijom Prvo plinarsko društvo d.o.o., koja se bavi uvozom, prodajom, opskrbom i distribucijom prirodnog plina. 

Svečani potpis ugovora najavljen je za sljedeći tjedan. Ovo Zagrebu nije prva promjena imena. Zvao se klub Badel 1862 Zagreb, potom je nastupao pod imenom Croatia osiguranje Zagreb. Sad kreću u pohod na nove naslove s novim imenom.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • melidony 05.09.2014.

    Ma tko se tako nečega uopće sjetio? Smijurija.Sponnzori bi ipak trebali imati neke granice. Sad još da apeliraju na publiku da dođe na utakmice sa gas maskama ? Svašta!

  • stipo222 04.09.2014.

    cool ime , konacno europsko ime za euro rezultate !

  • wanderer8 04.09.2014.

    Tako ti je to kad si preovisan o sponzorima! U svakom slučaju šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare