To je to što me zanima!

Čokolada za oproštaj: 'Cijela momčad će doći na sprovod'

Pomoćni trener AIK-a, Nebojša Novaković, imao je sjajan odnos s Ivanom Turinom. Bivši igrač vinkovačkog Dinama kaže da će s cijelom momčadi doći na sprovod...
Vidi originalni članak

Na Ivanovu mjestu u svlačionici postavio sam hrvatsku zastavu, čokoladu i Red Bull. To su bili njegovi simboli. Nije ga bilo moguće vidjeti bez čokolade i omiljenog energetskog napitka, javio nam se Nebojša Novaković, pomoćni trener AIK-a.

S Turinom je imao sjajan odnos.

- Na posljednjem treningu išao je na masažu. Bio je 1. svibnja, Praznik rada. Rekao sam mu: ‘Majstore, daj požuri, pa da idemo kući. Odoh po suprugu i djecu pa ćemo na roštilj’. Samo je kimnuo glavom i rekao: ‘Bez brige, žurim’. Tad sam ga posljednji put vidio. Njegova smrt otopila je hladna švedska srca, sve je ujedinio. Znate li da smo na prvoj utakmici poslije Ivanove smrti promašili dva penala? Majstorović i Quasion, najbolji Turinini prijatelji. A nikad ne promašuju - kaže Nebojša Novaković, bivši igrač vinkovačkog Dinama.

I on će s momčadi doći na sprovod.

- Ide cijela momčad, a svatko od igrača i uprave može povesti suprugu i djecu. Svi dolaze s obiteljima u petak u Zagreb. Samo dva dana poslije imamo utakmicu, no o tome se ne razmišlja. Turina je bio nešto posebno - završava Novaković.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • digić 17.05.2013.

    Lahka ti Hrvatska zemlja.

  • Stevi 15.05.2013.

    svaka čast njegovim suigračima!počivao u miru a njegovoj obitelji svako dobro želim!

  • Hajduk Konavle 15.05.2013.

    Svako dobro njegovoj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare