To je to što me zanima!

Čolak izbacio Rangerse iz LP!

Zabio je dva gola u gostima u Glasgowu i tako donio pobjedu svom Malmu. Njegov klub sad će igrati protiv Ludogoreca. Zanimljivo je kako je golove zabio u pet minuta razmaka
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Mirko Antonio Čolak bio je junak prolaska švedskog prvaka Malmoa protiv škotskog Rangersa u 3. pretkolu nogometne Lige prvaka, on je postigao dva pogotka u uzvratu u Glasgowu kojima je osigurao 2-1 (0-1) pobjedu svom sastavu, a kako je i prvi dvoboj završio pobjedom Malmoa od 2-1 švedski će sastav igrati u 4. pretkolu protiv Ludogoreca koji je boljim izvođenjem 11-eraca izbacio Olympiacos.

Čolak je u 53. minuti pogodio sa 10-ak metara suprotnji donji kut McGregorova gola nakon dodavanja Christiansena, da bi u 58. minuti sjajno reagirao i iz okreta još jednom zatresao mrežu domaćih.

Oba ta pogotka Čolak je postigao dok je Malmo bio s igračem manje na terenu jer je u 41. miniti isključen Bonke zbog dva žuta kartona.

Inače, Rangers je poveo preko Morelosa u 19. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dean71 11.08.2021.

    Svaka čast,majstore... pokazao si zašto si otišao iz hnl i Rijeke. Daliču,evo ti dva napadača za rujanski ciklus biti ili me biti u Katru. Čolak i Livaja umjesto Petkoviča👍

  • ForzaFiumeFOF 11.08.2021.

    Bogami dva jako lijepa pogotka...svaka čast kralju

  • Simulacija_stimulacija 11.08.2021.

    Čoki, doktor za nekakve Petkoviće. Dalićuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare