To je to što me zanima!

Conor i Khabib teško kažnjeni za kaos nakon meča u Vegasu

Nakon glavne borbe UFC-a 229 koji se održao početkom listopada prošle godine u Las Vegasu izbila je tučnjava, a njezini glavni akteri su kažnjeni tri mjeseca kasnije
Vidi originalni članak

McGregoru šest mjeseci suspenzije i 50 tisuća dolara kazne, a Khabibu Nurmagomedovu čak 500 tisuća dolara kazne i također šest mjeseci suspenzije!

Dvije najveće zvijezde UFC-a, Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov žestoko su kažnjeni zbog tučnjave nakon njihove borbe koja se održale početkom listopada prošle  godine. Komisija u Nevadi odlučila je kako će glavni akteri nemilih događaja morati na dodatno 'hlađenje'. 

Podsjetimo, jedna od najiščekivanijih borbi stoljeća završila je pobjedom Dagestanca polugom na vratu savladao u četvrtoj rundi nakon potpune dominacije kroz cijelu borbu. Zatim je izbila masovna tučnjava nakon koje Khabibu nije dodijeljen pojas u ringu. 

Bruce Buffer pročitao je ime pobjednika, no nije bilo niti proglašenja, niti pobjedničkog govora. Tužan i ružan kraj jedne sjajne borbe, koja je trebala biti spektakl. Oba borca sad su kažnjena, a UFC će morati razmisliti hoće li čekati i pripremati teren za povratak ove dvojice ili će posegnuti za još nekom 'superborbom' poput one između Alexandera Gustafssona i povratnika Jona Jonesa.

Suspenzija će trajati do 6. travnja 2019., pa će mnogo spominjana moguća borba između 'Notoriousa' i Donalda 'Cowboya' Cerronea morati još malo pričekati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinez 30.01.2019.

    Dobro 500 tisuća eura kazna ali podijeliti je na 2 i to je pravedno. Ovaj Konor je ko neka pi..ica.

  • qita 30.01.2019.

    kaj je to njima pljunut iz đepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare