To je to što me zanima!

'Conor McGregor mislio je da je moja guza vreća za boksanje...'

Sjajan je dečko, skroz je na zemlji. Baš mi se svidio, rekla je hostesa Kamila Kostka, koja je cijelu noć zabavljala UFC zvijezdu i njegovo društvo u ekskluzivnom noćnom klubu u Londonu
Vidi originalni članak

Prije četiri mjeseca izgubio je boksački meč protiv Mayweathera za što je dobio 100 milijuna dolara. Dio tog novca bacao je u zrak u noćnom klubu u Londonu, dok mu je na stolu bila hostesa Kamila Kostka, koja je zabavljala UFC zvijezdu i društvo.

- Sjajan je dečko, skroz je na zemlji. Baš mi se svidio. On i njegovi prijatelji htjeli su da ostanem na stolu kad su došli. Pa sam ostala. I to je dio mog posla - rekla je Poljakinja koja je odrasla u Irskoj i koja je radila društvo Conoru McGregoru.

U jednom trenutku McGregor i njegovi prijatelji simulirali su boksački trening na stražnjici atraktivne hostese kojoj to nije smetalo. Sve je, kaže, obična zabava.

- To je takav klub, zabavili smo se, baš je bilo super. Takvi su Irci. Znali smo da Conor dolazi, naravno da svi ovdje znaju tko je on - dodala je Kamila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • cloudwalker 11.12.2017.

    Ova blacenja trebe na osnovu izgleda su mi najjaca. Bas me zanima kakve vi do Obermufove muvate, da vam je ova riba gabor... I ne kuzim kome smetaju velike guzice?!

  • MajaSpt 11.12.2017.

    pa pogledajte malo, sise su joj dobre samo kad ih stisne. Inače i ja koristim taj trik

  • Yassa 10.12.2017.

    kakvo groblje , kakav mozak , ljepotica ma sve najljepše o ovom nebeskom anđelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare