To je to što me zanima!

Conor na čekanju: Khabib će braniti naslov protiv Fergusona

Nakon četiri propala pokušaja Tony Ferguson bi napokon 18. travnja trebao stati pred prvaka UFC lake kategorije Khabiba Nurmagomedova. Ne bude li opet ozljeda, dugoočekivani meč trebao bi biti u New Yorku
Vidi originalni članak

Conor McGregor morat će ipak pričekati na revanš protiv Khabiba Nurmagomedova (31). Dagestanac je pristao braniti pojas lake kategorije UFC-a protiv Tonyja Fergusona (35), a meč je dogovoren za 18. travnja iduće godine u New Yoruku, u Brooklynu. I to je peti pokušaj dogovoranja ove borbe u pet godina. 

Khabib se zbog ozljeda povukao 2015. i 2017., a Ferguson je odustao 2016. i 2018. Navijači se nadaju da će ovoga puta sve proći u redu. Nurmagomedov drži impresivan skor 28-0, dok je Ferguson na 25-3 s nizom od 12 pobjeda i ukupno 18 u posljednjih 19 borbi. Posljednji put je ušao u oktogon u lipnju, kad je pobijedio Donalda Cerronea. Nurmagomedov je posljednji put obranio naslov u rujnu protiv Dustina Poiriera, koji je u suzama priznao kako je razočarao sam sebe. Borba je završila gušenjem u trećoj rundi.

- Ovaj čovjek je tražio da dobije batine i sad je to zaslužio. Orao će u 18. travnja još jednom sletjeti u Brooklyn. Ovo je za obožavatelje - napisao je na Twitteru Khabibov menadžer Ali Abdelaziz. 

Dosad neporaženom Nurmagomedovu će biti treća obrana naslova. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • viklersky 27.11.2019.

    Logicno, kakav Conor kakvi bakraci

  • anatom 26.11.2019.

    Ferguson će ga prebit ko mačku ! Hahah

  • Blue Star 26.11.2019.

    Ferguson je opak, ko prati to zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare