To je to što me zanima!

Conor opet divlja, izvrijeđao je Khabiba: Žena ti je rođakinja

'Bogatiji sam od cijelog rostera, k**ke! najbogatiji član UFC-a u povijesti', likovao je 'Notorious' vjerojatno pod utjecajem opijata, pa se okomio i na mrskog mu rivala Khabiba Nurmagomedova i njegovu suprugu
Vidi originalni članak

On je smrdljivi produkt incesta. Supruga mu je rođakinja, poručio je Conor McGregor (33, 22-6) očito i dalje rivalu Khabibu Nurmagomedovu (33, 29-0) s kojim je već bio na ratnoj nozi u opjevanom sukobu.

IZBRISAO OBJAVU Conor McGregor prešao svaku granicu: Napao je Poirierovu kći

Svojevremeno je poručio i supruzi ‘dagestanskog orla’ da je ručnik te je objavio sliku s vjenčanja, a onda se koristio standardnom tweet then delete (op.a. tweetaj pa izbriši) taktikom, ali bilo je onih koji su uspjeli uhvatiti screenshot i tako zabilježiti što je Conor poručio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O supruzi Patimat se i ne zna previše, osim da je išla s Khabibom u razred te da su iz istog sela. A nedugo prije toga objavio je i fotografije s ‘rehabilitacije’ iz Miamija od ozljede gdje uživa u marihuani i alkoholu te je moguće da je upravo to dodatno potaknulo spomenute objave. A prije toga je na Instagramu objasnio neke stvari.

- Bogatiji sam od cijelog rostera, k**ke! najbogatiji član UFC-a u povijesti - likovao je ‘Notorious’.

Odgovorio mu je i jedan od omraženijih ljudi među fanovima – Khabibov menadžer Ali Abdelaziz koji je stao u obranu bivšeg prvaka lake kategorije.

NE BIRA SREDSTVA Conor McGregor gubi razum: Napao je Khabibovu djecu

- Idemo ispočetka. Vrijeđati ljude na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nije nimalo zabavno. Sanjam da ću te susresti u javnosti - poručio mu je Abdelaziz, na što mu je Conor ubrzo odgovorio:

- Mrzim te, brate. Kad umreš, ja ću slaviti!

Jesu li to iz Conora progovarali opijati ili pak se McGregor vraća starim navikama, tek ćemo saznati…

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Stipestipe 18.10.2021.

    Irski pekinezer

  • 15.10.2021.

    Ma cima ga budala , hoce ga isprovocirat da se opet bore jer bi to bila lova do krova za obojicu..taj nema srama ni da mu je neugodno vrijedjat kad je u pitanju lova..

  • bukaki.92 15.10.2021.

    Conor je faca i radi njega je taj sport dosegao vrhunac

Komentiraj...
Vidi sve komentare