To je to što me zanima!

Conte: 'Hrvatska je zasluženo prva u skupini, bolja je od nas'

Hrvatska je pobijedila Norvešku 5-1, ali to me uopće nije iznenadilo. Ne iznenađuje me što je Hrvatska na vrhu. Momčad Nike Kovača je po mnogo čemu puno bolja
Vidi originalni članak

Italija se s teškog gostovanja iz Sofije sa stadiona Vasil Levski vratila s remijem 2-2 te tako prvo mjesto u skupini H kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se sljedeće godine održati u Francuskoj, prepustila Hrvatskoj. 

Momčad Antonija Contea se na već poznati talijanski način provukla jer je gubila 1-2 do 84. minute kada je novi član 'azzurra', Brazilac Eder, sjajnim golom donio 2-2. Prezentacija u Bugarskoj donijela je Conteu novi veliki val kritika talijanske javnosti, a upravo sljedeća utakmica za Contea je gostovanje kod Hrvatske u Maksimiru 12. lipnja. 

'Pritiskat će nas do kraja'

- Hrvatska je pobijedila Norvešku 5-1, ali to me uopće nije iznenadilo. Ne iznenađuje me niti što je Hrvatska na čelu skupine. Momčad Nike Kovača je po mnogo čemu trenutno puno bolja od nas - priznao je Conte koji je itekako svjestan da bi mu upravo dobro izdanje u Zagrebu u spomenutoj utakmici donijelo mir i vratilo Italiju na mjesto koje od nje mnogi i očekuju. 

Ipak talijanski stručnjak priznaje i kako mu neće biti nimalo lako do samog kraja kvalifikacija. 

- Hrvatska i Norveška će nas pritiskati do samoga kraja. Nema opuštanja. Moramo zapeti i igrati pravi nogomet. Dio utakmice protiv Bugarske nije bio loš i moramo se poboljšati u realizaciji naših prilika - rekao je Conte. 

Stižu raspucani Englezi

Priliku za popravak dojma Talijani će imati već u utorak jer na stadionu Juventusa u Torinu, u prijateljskom ogledu, dočekuju Englesku

- Isprobat ću neka nova lica. To će ipak biti prijateljski susret u kojem rezultat nikako nije važan koliko je bio u Sofiji - rekao je Conte koji sigurno neće olako shvatiti Englesku, koja pak dolazi nakon raspucane utakmice i 'četvorke' protiv Litve. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • plutarh 30.03.2015.

    možda je i točno da smo sada nešto bolji od Italije...ali itekako treba paziti , jer Talijani su vrlo opasni čak i onda kad su lošiji i neovisno o tomu što igraju u gostima

  • Garzia 30.03.2015.

    lažna skromnost hhh

  • DragoRinin 30.03.2015.

    kad si idiot od trenera. ides na bugare bez pola momcadi. hallo pa znao si da ste vec igrali s njima i remizirali. vi ili ne zelite ic na ep ili su ti igraci slampavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare