To je to što me zanima!

Conte oduševljen: Mislio sam da će navijači srušiti stadion

Kao igrač sam igrao na mnogim stadionima u Europi, ali ovakve navijače još nisam sreo. Nije bilo lako igrati u ovakvoj atmosferi, rekao je Conte nakon utakmice
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa sa 3:0 pobijedili su Celtic u gostima u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, no sudeći po izjavama, više ih se dojmila atmosfera u Glasgowu. Trener Talijana Antonio Conte.

- Kao igrač sam igrao na mnogim stadionima u Europi, ali ovakve navijače još nisam sreo. Nije bilo lako igrati u ovakvoj atmosferi, a ja nisam mogao komunicirati sa svojim igračima jer su domaći navijači bili toliko glasni. Svaki put kad bi Celtic izborio korner, imao sam osjećaj da će se stadion urušiti - rekao je Conte nakon utakmice.

Trener Celtica Neil Lennon nije sijao takvim zadovoljstvom, pogotovo jer je dobar dio susreta njegova momčad dominirala terenom.

- Primili smo tri traljava gola iako smo bili bolji velik dio utakmice. Juventus se iskazao samo na početku i na kraju, a nama je sad potrebno čudo da prođemo dalje - rekao je Lennon.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pfc 13.02.2013.

    Gorit ce i Juventus stadium,budite sigurno

  • žutobradi 13.02.2013.

    24 sata NAVIJAĆ sam hajduka iz sjeverne hrvatske bio sam nekoliko puta na tekmi Hajduka atmosvera je sjajna ali kad je rezultat pozitivan juće sam gledo Celtic-Juve i opće nije ćudo što ih tako bodre ovaj Celtic igraćki je slabiji od našeg Dinama ali ti dećki su i juće dali 500% sebe ona požrtvovnost me se dojmila imo sam na listiću domaćin ne daje gol ali sam htio da ga daju onakav presing igrat 80 minuta nešto predivno za vidjet. Tehnićki nijedan igrać nije dorastao drugog kruga lige prvaka ali dećki zaslužuju svaku funtu svoga ugovora BRAVO celtic i nakon 0-3 skidam kapu

  • 11 BILI 13.02.2013.

    Conte vjerovatno nikad nije igra na punom poljudu. svaka cast navijacima celtika ali u europi niko nema navijace sto ih ima hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare