To je to što me zanima!

Conte prekrižio Perišića? 'Nije za ulogu koju tražim od njega'

Perišić se mora žrtvovati za momčad.Želim igračima usaditi da misle 'mi', a ne 'ja' Ako netko nije spreman za to, možemo krenuti dalje i oprostiti se, rekao je nedavno Conte koji, čini se, više ne računa na Perišića...
Vidi originalni članak

Inter je na pripremama u Singapuru izgubio od Manchester Uniteda 1-0, a gol odluke zabio je Greenwood. Marcelo Brozović odradio je prvo poluvrijeme, a Ivan Perišić (30) drugo, no nikako ne može biti zadovoljan kritikom koju mu je uputio trener Intera Antonio Conte nakon utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Conte je oduvijek gajio stil igre 3-5-2, a upravo je našem Perišiću namijenio tu ulogu lijevog beka koji će igrati prema naprijed i vraćati se nazad, nešto slično što je Marcos Alonso igrao u Chelseaju. No Conte nije baš zadovoljan kako je Perišić to odradio.

- Radimo, ali odgovori nisu pozitivni. Mislim da Perišić nije za ulogu koju tražim te znam da trenutno može igrati samo kao napadač - rekao je Conte nakon utakmice. 

Talijani su to odmah shvatili kao poruku da je Perišić bivši i da polako može pakirati kofere i seliti u novi klub. 

Talijanski trener je na dolasku u klub rekao igračima kako traži od njih da se žrtvuju za klub i da ne smiju misliti o sebi i svojim individualnim postignućima. Rekao je i kako neće trpjeti nedisciplinu i odmah je prekrižio Icardija i Nainggolana poručivši im kako na njih ne računa u budućnosti.

- Eto'o je dijelio ideju zajedništva, žrtvovanja za veće dobro. Mislim da će tako i Perišić. Želim igračima usaditi da misle 'mi', a ne 'ja'. Ako netko nije spreman za to, možemo krenuti dalje i oprostiti se - rekao je nedavno Conte i praktički poslao poruku Perišiću. Ili ćeš se prilagoditi i igrati lijevog beka, ili letiš iz kluba. No čini se da 'vatreno krilo' sa svojim izdanjima baš i nije zadovoljilo svog šefa.

Hrvatski reprezentativac ima još nekoliko utakmica da se dokaže, no sudeći prema posljednjem komentaru Contea, čini se da su njegovi dani u Interu odbrojani. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • čoviksjuga 21.07.2019.

    Trebao je otići davno. Spaleti ga zadržao i upropastio.

  • srakar 21.07.2019.

    Sad će konačno u manU.

  • netko iz 2 mase 21.07.2019.

    Isuse Bože šta će bit s njim??? cili strepim

Komentiraj...
Vidi sve komentare