To je to što me zanima!

Conte u velikim problemima; Jarni: Pokrpat će se nekako

Talijanski izbornik što zbog ozljeda, što zbog kartona za utakmicu s Hrvatskom u nedjelju (20.45) ne može računati na nekoliko važnih igrača poput Verrattija, Pirla...
Vidi originalni članak

Leonardo Bonucci, Davide Astori, Andrea Barzagli, Alessio Romagnoli, Marco Verratti, Emanuele Giaccherini, Alessandro Florenzi, Andrea Pirlo... Igrači su to na koje Antonio Conte neće moći računati u utakmici s Hrvatskom u nedjelju (20.45, HTV 2).

Taman prije vjerojatno najvažnije utakmice u kvalifikacijama Conte se našao u velikim problemima što je i sam priznao rekavši kako 'njegovi igrači nisu u formi, a dolazi im najjača Hrvatska posljednjih godina'. No Robert Jarni u razgovoru za goal.com otkrio je kako je uvjeren da će Conte već nešto 'izmisliti'.

- Pokrpat će se oni već nekako. Conte u reprezentaciji pokušava uigrati sustav s trojicom u obrani kao što je igrao u Juventusu. No za to mu treba vremena. Posebno kada imaš takve probleme s izostancima. Novi igrači su neuigrani i tu je naša velika prilika - misli Jarni.

Najveći problem svakako je ozljeda Andrea Pirle.

- Bez njega su 30-40 posto slabiji i to moramo iskoristiti - kaže Jarni te napominje kako su Talijani zbog praznovjerja domaćini u Milanu gdje još nisu izgubili.

A kako zaustaviti Marija Balotellija, što misli o igrama Dejana Lovrena u Liverpoolu i reprezentaciji te koga postaviti na 'njegovo' mjesto lijevog beka pročitajte na goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • KnezDomagoj 13.11.2014.

    Pobjeda u oba poluvremena. Za Vatrene naravno.

  • mali 3XL 13.11.2014.

    treba ubadati Chiellinia, pratim talijansko prvenstvo i mogu reci da je lik u zadnje vrijeme totalno u banani...bezbroj pogresnih dodavanja, itd...presing!!!

  • mali T 12.11.2014.

    Talijani su uvijek Talijani i ne treba ih podcjenjivati

Komentiraj...
Vidi sve komentare