To je to što me zanima!

Čop se vidi na popisu Čačića: Igram i zabijam u najjačoj ligi

Osjetio sam bol u zadnjoj loži, no nadam se da je samo istegnuće, rekao nam je Duje Čop, koji će sigurno propustiti Malaginu utakmicu protiv Pletikosinog Deportiva
Vidi originalni članak

Duje Čop zabio je dva gola u svega četiri dana, najprije Real Sociedadu, a potom i Valenciji, no ozljeda zadnje lože, zbog koje će pauzirati najmanje tjedan dana, pokvarila mu je raspoloženje.

- Osjetio sam bol u zadnjoj loži, nadam se samo da nije pukla, jer bi to značilo mjesec dana pauze - javio se Duje i dodao:

- Tek 48 sati nakon ozljede, snimka može pokazati o čemu je riječ. Nadam se da je u pitanju samo istegnuće, te da ću već za tjedan dana biti spreman zaigrati.

Malaga u sljedećem kolu gostuje kod Pletikosinog Deportiva, a tu će utakmicu Čop sigurno preskočiti.

- Žao mi je, jer sam baš dobro igrao u zadnje vrijeme, zabijao, asistirao, a bio sam i standardan u momčadi, tako da je i ova ozljeda vjerojatno došla zbog nagomilanog umora. Španjolska liga je strašno jaka, ne samo zbog brojnih vrhunskih igrača i ritma utakmica, nego i zato što nema lakog protivnika, na niti jednu utakmicu ne možeš otići i odraditi je s pola snage. Ovdje je svaka utakmica na nož, tako da će mi pauza dobro doći da se osvježim - rekao je Duje, kojeg hvale upravo zbog zalaganja. 

Radi dosta za momčad pa iako svaki put ne zabije gol ili asistira, trener Javi Garcija ga obožava.

- Nikad mi nije bio problem raditi za momčad, navikao sam tako igrati cijeli život, i imao sam sreću da sam naišao na trenera koji to cijeni. Nije baš uobičajeno da igrač na posudbi toliko igra, da je standardan, i to je još jedna potvrda koliko me trener respektira - kaže Duje, kojem na ljeto istječe posudba, nakon koje bi se trebao vratiti u Cagliari ili pronaći novu sredinu.

- Vidjet ćemo što će biti do ljeta. Malaga ima opciju otkupa mog ugovora, ni ja ne bih imao ništa protiv, ali daleko je to još, vidjet ćemo nakon EP u Francuskoj koja je za mene najbolja opcija - rekao je Duje Čop, koji je ovom izjavom jasno dao do znanja kako se vidi na popisu izbornika Ante Čačića.

- A zašto se ne bih vidio? Igram u najjačoj ligi na svijetu, standardan sam, dobro igram, asistiram, zabijam... Nadam se da ću dobiti priliku to potvrditi i u dresu reprezentacije - zaključuje Čop.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • justEd 05.03.2016.

    hahahahahahha

  • Mozak 05.03.2016.

    Strašan si golgeter, Čope....A pričaš i dobre viceve !

  • zabrana 05.03.2016.

    normalan igrač bi rekao, na meni je da treniram, igram, budem što bolji, a selektor je taj koji bira

Komentiraj...
Vidi sve komentare