Obavijesti

Sport

Komentari 22

Čop se vidi na popisu Čačića: Igram i zabijam u najjačoj ligi

Čop se vidi na popisu Čačića: Igram i zabijam u najjačoj ligi
1

Osjetio sam bol u zadnjoj loži, no nadam se da je samo istegnuće, rekao nam je Duje Čop, koji će sigurno propustiti Malaginu utakmicu protiv Pletikosinog Deportiva

VIDEO

Duje Čop zabio je dva gola u svega četiri dana, najprije Real Sociedadu, a potom i Valenciji, no ozljeda zadnje lože, zbog koje će pauzirati najmanje tjedan dana, pokvarila mu je raspoloženje.

- Osjetio sam bol u zadnjoj loži, nadam se samo da nije pukla, jer bi to značilo mjesec dana pauze - javio se Duje i dodao:

- Tek 48 sati nakon ozljede, snimka može pokazati o čemu je riječ. Nadam se da je u pitanju samo istegnuće, te da ću već za tjedan dana biti spreman zaigrati.

Malaga u sljedećem kolu gostuje kod Pletikosinog Deportiva, a tu će utakmicu Čop sigurno preskočiti.

- Žao mi je, jer sam baš dobro igrao u zadnje vrijeme, zabijao, asistirao, a bio sam i standardan u momčadi, tako da je i ova ozljeda vjerojatno došla zbog nagomilanog umora. Španjolska liga je strašno jaka, ne samo zbog brojnih vrhunskih igrača i ritma utakmica, nego i zato što nema lakog protivnika, na niti jednu utakmicu ne možeš otići i odraditi je s pola snage. Ovdje je svaka utakmica na nož, tako da će mi pauza dobro doći da se osvježim - rekao je Duje, kojeg hvale upravo zbog zalaganja. 

Radi dosta za momčad pa iako svaki put ne zabije gol ili asistira, trener Javi Garcija ga obožava.

- Nikad mi nije bio problem raditi za momčad, navikao sam tako igrati cijeli život, i imao sam sreću da sam naišao na trenera koji to cijeni. Nije baš uobičajeno da igrač na posudbi toliko igra, da je standardan, i to je još jedna potvrda koliko me trener respektira - kaže Duje, kojem na ljeto istječe posudba, nakon koje bi se trebao vratiti u Cagliari ili pronaći novu sredinu.

- Vidjet ćemo što će biti do ljeta. Malaga ima opciju otkupa mog ugovora, ni ja ne bih imao ništa protiv, ali daleko je to još, vidjet ćemo nakon EP u Francuskoj koja je za mene najbolja opcija - rekao je Duje Čop, koji je ovom izjavom jasno dao do znanja kako se vidi na popisu izbornika Ante Čačića.

- A zašto se ne bih vidio? Igram u najjačoj ligi na svijetu, standardan sam, dobro igram, asistiram, zabijam... Nadam se da ću dobiti priliku to potvrditi i u dresu reprezentacije - zaključuje Čop.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići