To je to što me zanima!

Čop zabio drugi gol sezone u remiju Málage kod Sociedada

Hrvatski reprezentativni napadač Duje Čop upisao se u strijelce u remiju njegove Málage kod Real Sociedada u San Sebastiánu (1-1). Bio mu je to tek drugi gol u 21. nastupu u Primeri
Vidi originalni članak

Duje Čop nakon dva i pol mjeseca posta zabio je gol za Málagu, ali on nije bio dovoljan za pobjedu. "Inćuni", kako nazivaju njegov klub, remizirali su na gostovanju kod Real Sociedada u San Sebastiánu 1-1 u posljednjoj subotnjoj utakmici 26. kola Primere.

Duje Čop izašao je iz igre u 84. minuti u momčadi Málage koja je ovim bodom prestigla Valenciju s utakmicom više i zauzela 11. mjesto na ljestvici. Real Sociedad je s dva boda više na devetoj poziciji. U sljedećem kolu Málaga dočekuje upravo Valenciju (srijeda, 20 sati), dok Sociedad ide u goste drugoplasiranom Atléticu (utorak, 21 sat).

Grafički prikaz najzanimljivijih akcija utakmice Real Sociedad - Málaga pogledajte na Goalu.

Primera, 26. kolo:

  • Real Sociedad - Málaga 1-1 (Agirretxe 81' / Čop 56')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 21

  • 29.02.2016.

    koji golgeter

  • 28.02.2016.

    rusio mi tiket......hvala robocop

  • 28.02.2016.

    Što reći za Duje Čopaa. Još dok je bio mali svi su vidjeli da ima taj killer instict za gol. On je jednostavno mačak 16-terca a.k.a Benzema, uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tehnika odlična, kretanje fantastično, nema baš dobru statistiku jer ima malo nesuglasica s ostalim igračima, ali nema veze, on se već dokazao. Dečko puno radi, puno je napredavo i zaslužuje mjesto na Euru i to u prvih 11. Pored njega ne moramo nikog stavljati, on je rođen da igra target man-a i da rješava utakmice. Napokon imamo pravog World Class napadača kakvog se ni Španjolska ne bi stidjela, a kamoli Hrvatska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare