To je to što me zanima!

Copa Libertadores: Drugi naslov za Internacional

Brazilski Internacional podigao je trofej Copa Libertadores po drugi puta u povijesti. Dobili su meksičku Guadalajaru 3-2 u uzvratnoj utakmici
Vidi originalni članak

Nogometaši brazilskog Internacionala pobjednici su Cope Libertadores. Do naslova su došli pobjedom u uzvratnoj utakmici finala na svom travnjaku u Porto Alegreu nad meksičkom Guadalajarom s 3-2. Kako je Internacional u prvoj utakmici u gostima slavio 2-1, tako je potvrdio svoj uspjeh i s ukupnih 5-3 došao do drugog naslova u južnoameričkoj inačici Lige prvaka (prvi je osvojio 2006.). Utakmicu je obilježila sramotna završnica u kojoj su igrači Guadalajare tražili sukob s protivničkim igračima, te su travnjak potom ispunili rezervni igrači obaju momčadi, kao i policija i stručni stožeri.
Guadalajara je povela golom Marca de La More u 43. minuti, ali Internacional je odgovorio golovima Rafaela Sobisa, te sjajnih džokera s klupe Leandra Damiaoa i Giuliana u završnih pola sata igre. Konačan je rezultat djelo Omara Brava iz druge minute sudačke nadoknade. Spomenimo da su gosti iz Meksika od 86. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Omara Arellana Riverona.
- Ovo je jedinstven trenutak o kojem svaki igrač mašta. Sjajan je osjećaj podignuti ovaj trofej. Ušli smo u povijest – zborio je oduševljeni kapetan Internacionala Bolivar.
Internacional je pobjedom izborio i nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se u prosincu igra u Abu Dhabiju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • silvianavarro 19.08.2010.

    Razumljivo slavlje,tolka euforija,svađa..pa to je snjima ko osvojit Ligu prvaka u europi.

  • JAX 19.08.2010.

    jeeeee

  • user_47232 19.08.2010.

    najgore takmicenje ikad libertadores :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare