To je to što me zanima!

Ćorić ostao bez polufinala, sad ga čeka priprema za Nadala...

Kevin Anderson pobijedio je Bornu Ćorića 6-2, 7-6 u četvrtfinalu Winson-Salema u SAD-u. Ćorić se jako mučio sa servisom, a na startu US Opena čeka ga Nadal...
Vidi originalni članak

Borna Ćorić izgubio je u četvrtfinalu posljednjeg turnira uoči US Opena. Drugi nositelj Winston-Salem Opena Kevin Anderson bio je bolji 6-2, 7-6.

Južnoafrikanac i 15. tenisač svijeta bez problema je držao svoj servis, dok se Borna jako mučio na početnom udarcu. Borna je u prvom setu imao samo 57 posto prvog servisa, a na drugi servis dobio je tri od 11 poena.

U drugom setu to je izgledalo puno bolje, ali Južnoafrikanac je nakon sat vremena i 22 minute igre slavio nakon tie-breaka. Anderson će za finale igrati protiv Tunižanina Maleka Jazirija koji je sa 6-3, 6-2 izbacio šestog nositelja Brazilca Thomaza Belluccija.

Ćoriću preostaje priprema za US Open gdje ga na startu čeka Rafa Nadal.

Winston-Salem, četvrtfinale:

  • Ćorić - Anderson 2-6, 6-7
Idi na 24sata

Komentari 6

  • bortox 28.08.2015.

    Nema tenisa bez Rafe.. nadam se da će se vratit jači nego ikad...

  • depravedscum 28.08.2015.

    Nije jednostavno islo. Anderson je demonstrirao previse snage, jakih servisa i nije radio velike poklone kao Coric. Borna je donirao servis vec u cetvrtom gemu s dvostrukom pogreskom, jos je jednom izgubio servis za 6:2. U drugom setu se odvijalo vise borbe, no opet Borna nije mogao zaprijetiti vise od 15:30 na servis Andersona kada je na 3:3 imao i polusansu za break loptu, no krivo je procijenio lob Juznoafrikanca. U tie breaku kod 1:1 Borna radi nevjerojatnu pogresku niti metar od mreze nakon cega je sve otislo vrlo lako na stranu Andersona. Sada mu slijedi nastup u New Yorku gdje je prosle godine debitirao u glavnom zdrijebu nekog grand slama i to iz kvalifikacija. Prvo kolo mu nosi legendu koja nije ni sjena onoga sto je nekoc bio, a to je Rafa Nadal. Prosle godine je Coric napravio svojevrsni breakthrough s pobjedom protiv Nadala u Baselu. Ovaj put da dobije velikog Spanjolca to bi mozda i vise odjeknulo obzirom da je Nadal posve fit, i zeljan je povratka u vrh, makar njegovi nastupi i nisu nesto sto bi ga trebalo ohrabriti... Uglavnom, ocekuje nas jako zanimljiv mec, vjerujem da ce biti spektakularnih dugih izmjena i dosta prolivenog znoja.

  • iznad svih_HRVATSKA 28.08.2015.

    to se on cuva za nadala

Komentiraj...
Vidi sve komentare