To je to što me zanima!

Ćorić otkazao Winston-Salem, Murray je prihvatio pozivnicu

Prije Murrayja pozivnicu za turnir u Wake Forrestu prihvatili su Kevin Anderson i Denis Shapovalov. Onu za kvalifikacije opet je dobio Borna Gojo koji je predvodio Wake Forrest do naslova sveučilišnih prvaka
Vidi originalni članak

Borna Ćorić neće igrati u Winston-Salemu, turniru iz serije 250 koji prethodi US Openu i na kojemu je trebao biti prvi nositelj. Najbolji hrvatski tenisač otkazao je nastup premda mu nedostaje pravih rezultata već tjednima, zapravo, ako ćemo iskreno, u cijeloj sezoni.

Kad već neće Ćorić, koji je na tom turniru u oba navrata bio četvrtfinalist (2015. i 2017.), hoće Andy Murray. Škot je prihvatio pozivnicu i nastavit će čistiti put ka potpunom povratku tenisu.

- Pričajući s igračima, saznao sam da su uvjeti sjajni. Odlični tereni za trening, fitness-dvorane, vrijeme će biti dobro koliko vidim... Ovo je još jedan korak naprijed za mene i vidjet ćemo kako će ići.

Gojo u kvalifikacijama

Murray neće igrati na US Openu jer tri dobivena seta još su preveliki zalogaj za njega, a u tom tjednu možda se spusti na challenger-razinu.

- Sve što sada trebam, jesu mečevi. Ako budem dobar u Winston-Salemu, znat ću da sam dovoljno dobar za Tour, ali ako ne bude tako, možda odigram i neke manje turnire.

Prije Murrayja pozivnicu za turnir u Wake Forrestu prihvatili su Kevin Anderson i Denis Shapovalov. Onu za kvalifikacije opet je, kao i lani, dobio Borna Gojo koji je predvodio Wake Forrest do naslova sveučilišnih prvaka prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nijetebriga 21.08.2019.

    Nema veze sto Borna cijelu sezonu nema rezultate, ima ih Marin Cilic.☺☺uupsssss

  • tomislavk59 16.08.2019.

    Marin ce izgleda biti tek 22. nositelj na Us openu.jako je pao.ne pamtim kad je ovako lose igrao i ovako nisko pao.Borna nece biti u top 10 nositelja a i vrijeme je da proigra.Roget ce biti treci nositelj sto ga automatski baca u polufinalu na jednog od dvojice tj Rafe i Djokovica. Mozda sad bude u Djokovicevom dijelu zdrijeba s obzirom da je i na RG i Wimbledonu bio u Rafinom dijelu.ocekivamo mec Rafe i Rogera koji nikad nisu igrali na Us openu po mogucnosti u finalu.

  • tomislavk59 16.08.2019.

    Kako stojimo s mladjim tenisacima od Borne? Cuo sam za jednog iz Splita koji ima oko 14 godina i polako ulazi u teniske vode.ne mogu mu se sjetiti imena.ako netko zna neka napise.bio bih mu zahvalan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare