To je to što me zanima!

Ćorić otkrio što ga je podiglo i poručio: 'Mi smo izašli iz krize'

Nanizali smo dvije pobjede, ali igramo puno bolje nego prije. I to je za nas veliki uspjeh. Sada je atmosfera puno bolja, prije stvarno nismo igrali dobro, bili smo svjesni toga, rekao je Ante Ćorić za Goal
Vidi originalni članak

Ante Ćorić vratio se u pravu formu, te je spreman za veliki derbi s Rijekom. Mlada nada hrvatskog nogometa bio je glavna zvijezda Dinamovog druženja s navijačima u shopping centru City Centar One; najmlađi su se navijači (pa i navijačice) najviše željeli slikati baš s modrim veznjakom. Ante je svoje obveze odradio bez pogovora, a onda najavio veliki subotnji derbi:

- Vidjet ćemo kako će biti u subotu, mi smo spremni. Dobro smo se spremili, dat ćemo stvarno sve od sebe za pobjedu nad Rijekom , znamo koliko nam ona znači. Ima još vremena do utakmice, spremni smo i jedva čekamo taj derbi. Mislim da smo izašli iz krize, ma samo da odigrao kao prvo poluvrijeme protiv Osijeka i ne bojim se ničega - kaže u razgovoru za Goal Ćorić, pa nastavlja:

- Nanizali smo dvije pobjede, ali igramo puno bolje nego prije. I to je za nas veliki uspjeh. Sada je atmosfera puno bolja, prije stvarno nismo igrali dobro, bili smo svjesni toga - zaključuje mladi talent.

Kako u detalje analizira svoju igru i kako ga je trener Ivajlo Petev podigao, što konkretno misli o Rijeci te kakvu je poruku ostavio navijačima pročitajte u cijelom intervju na Goal.com

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.12.2016.

    Halilović je izmislio nogomet za ovoga......

  • strmi007 02.12.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooo

  • Josip Joe Milovich 02.12.2016.

    Toliko dobro igraju da je ISIS otkupio 2000 dvd-ova sa njihovim ovogodišnjim utakmicama kao sredstvo mučenja ratnih zarobljenika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare