To je to što me zanima!

Ćorić protiv starih prijatelja: 'Salzburg nam je veliki dužnik'

Sve znam, Salzburg je veliki dužnik Dinama. Sjećam se zadnjih utakmica, to tada nije izgledalo dobro, ali ovoga puta će sve biti puno bolje, rekao je Ćorić
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama saznali su ime sljedećeg europskog suparnika, modri će u playoff fazi Lige prvaka zaigrati protiv Salzburga. Austrijski prvak u Maksimiru uživa golem respekt, Salzburg je proteklih godina dva puta na europskoj sceni naštetio europskim ambicijama modrih.

- Jedva čekam te utakmice sa Salzburgom, iskreno, ja sam zadovoljan ždrijebom. Siguran sam da smo kvalitetnija momčad od njih, te da ćemo se plasirati u Ligu prvaka - kratko je za Goal Ante Ćorić prokomentirao ždrijeb, te nastavio:

Ovi će dvoboji biti od posebnog značenja za Antu Ćorića koji je dio karijere proveo baš u Salzburgu. Ante Ćorić nogometno se školovao u omladinskom pogonu Salzburga čije je boje branio od 2009. do 2013. godine.

- Sve znam, Salzburg je veliki dužnik Dinama. Sjećam se zadnjih utakmica, to tada nije izgledalo dobro, ali ovoga puta će sve biti puno bolje. Vjeujem da smo bolji, da ćemo se veseliti u ovim utakmicama - rekao je veznjak Dinama.

Cijeli razgovor možete pročitati na portalu Goal.hr

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • POTPEC 06.08.2016.

    E moj čoravi još si ti puno mlad da neke stvari razumiš. Kažeš da ste jači, a pjacaa je otiša, sutra možda još dva igrača, i di je tu jačina Dinama. Možda u vašim usijanim glavama. Ali bez obzira na sve nadam se da čete pobjediti.

  • Delije_KNN 05.08.2016.

    Dinamo popićeš red bull pakašom!

  • Mozak 05.08.2016.

    Ne brini, Ćoriću, neće vam oni ostat dužni ni ovaj put...natrpat će vas opet....Ajmooooo.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare