To je to što me zanima!

Preokretom do pobjede: Ćorić je srušio Augera-Aliassimea...

Borna Ćorić pobjedom protiv Félixa Augera-Aliassimea 6-7, 6-3, 6-4 prvi je put uspio proći prvo kolo zemljanog turnira u Rimu. Kanađaninu je vratio za poraz u četvrtfinalu Miamija iz ožujka
Vidi originalni članak

Borna Ćorić (22) preokretom je prošao 1. kolo na ATP turniru u Rimu. Naš tenisač je sa 6-7, 6-3, 6-4 dobio 30. igrača svijeta, Kanađanina Félixa Augera-Aliassimea (18).

Talentiranom Kanađaninu je Borna tako vratio za poraz u četvrtfinalu Miamija iz ožujka.

Meč je trajao dva i pol sata, a u prvom setu su obojica po jednom gubila servis, otišlo se u "tie-break" gdje je Auger-Aliassime čak četiri puta uspio uzeti poene na Ćorićevom servisu.

Nesigurniji početak nije obeshrabrio našeg igrača, vratio se jako u nastavku, odmah uzeo servis Kanađaninu i čuvao prednost do kraja seta. Isto je ponovio i u trećem setu koji mu je donio prolaz u 2. kolo. Auger-Aliassimea su skupo koštale dvostruke pogreške (7).

Po prvi put u Rimu Ćorić je uspio proći prvo kolo. Iduća prepreka će mu biti pobjednik susreta između Australca Johna Millmana i Britanca Camerona Norrieja. I protiv Millmana i protiv Norrieja je igrao samo jednom i izgubio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dads 13.05.2019.

    Ovaj bi se mučio i sa anđom karanušić. Nikoga Coric ne može lagano dobiti...

  • S1412 13.05.2019.

    Odličan!!

  • Armin van Buuren 13.05.2019.

    Ćorić ove sezone u 11 mečeva što je išao u 3. set dobio je 10 takvih....Možda nije uvjerljiv,ali jako bitna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare