To je to što me zanima!

Ćorić razbio Medvedeva: Vratio mu za poraz na Wimbledonu...

Ćorić nije imao nikakvih problema s Rusom, koji nije imao svoj najbolji dan. Uz prilično veliku količinu pogrešaka Medvedeva, Ćorić je projurio prvim setom s dva breaka...
Vidi originalni članak

Naš tenisač Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo jakog turnira iz serije 'masters 1000' u Cincinnatiju. Pobijedio je Rusa Danila Medvedeva 6-2 i 6-3 i tako mu vratio za poraz u prvom kolu Wimbledona.

Ćorić nije imao nikakvih problema s Rusom, koji nije imao svoj najbolji dan. Uz prilično veliku količinu pogrešaka Medvedeva, Ćorić je projurio prvim setom s dva breaka. Slično je bilo i u nastavku. Rus se žalio na probleme s koljenom, a Borni je jedan break bio dovoljan da bi dovršio posao.

U sljedećem kolu igrat će protiv Nicka Kyrgiosa, koji je teškom mukom dobio Denisa Kudlu (6-7, 7-5 i 7-6). Marin Čilić je u prvom kolu slobodan, a u drugom ide na Rumunja Mariusa Copila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ant_man93 15.08.2018.

    coric igra odlicno kad oce...podsjeca me dosta na mladog djokovica. Nadam se da ce postici mentalnu razinu djokovica, a onda vjerujem da ce doc pregrst velikih titula. Sretno mali, samo guraj

  • begicagomila 15.08.2018.

    Sreca pa nije naletio na cilica

  • 14.08.2018.

    Sad ponoviti 2016 kada je ovdje sredio divljeg Kyrgiosa (opet igra bez razmišljanja, 220 km/h prvi i drugi servis, omotana noga, minimum kretanja)

Komentiraj...
Vidi sve komentare