To je to što me zanima!

'Petarda' u Kraljevu: Hrvatska izgubila od Srbije s čistih 5-0

Hrvatska teniska reprezentacija tek je drugi put u povijesti izgubila meč Davis kupa bez osvojenog boda. Prije 12 godina Ančić, Ljubičić i Zovko izgubili su od "furije"
Vidi originalni članak

Srbija je već nakon drugog dana nadmetanja protiv Hrvatske u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa izborila prolazak u četvrtfinale, a posljednjeg dana hrvatski su tenisači pretrpjeli još dva poraza.

Filip Krajinović, stoti tenisač svijeta, svladao je Franka Škugora 6-4, 6-2 za sat i 20 minuta igre, a Viktor Troicki sredio je Matu Delića još brže, nakon samo 55 minuta bilo je 6-4, 6-3 za 41. tenisača svijeta.

Drugi je to put od hrvatskog osamostaljenja kako je reprezentacija u Davisovu kupu izgubila bez osvojenog boda. Prije 12 godina Juan Carlos Ferrero, Carlos Moyá, Albert Costa i Alex Corretja "sredili" su Marija Ančića, Ivana Ljubičića i Lovru Zovka u Valenciji, a u Kraljevu su to ponovili Troicki, Đoković, Nenad Zimonjić i Filip Krajinović.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Karagrabikitu 09.03.2015.

    mene kao Srbina iz Hrvatske odusevljava cinjenica da su oni svi skupa juce izasli u jedan Kraljevacki klub i lipo se proveli. poslali jednu drugaciju sliku ljudima kojima je mrznja obuzela mozak. Novak je poslao poruku navijacima koji su ga poslusali . covik je humanista, posten i patriota i kao takvog svi ga cijene. Niko me ne moze ubijediti da smo imali prave iskrene, humane politicare da se rat nije mogao izbijeci jer ako su sportisti u stanju da manipulisu masama, kako bi to tek uradili politicari. cestitke i jednim i drugim. rezultat je najmanje bitan, danas jedni, sutra drugi, jedni u nogometu bolji, drugi u kosarci... zar je to bitno. mi smo dva naroda koja pricaju skoro isti jezik, razumimo se osim kad to bas necemo . ko zna koliko mijesani brakova, pokrstenih, . ja zivim u Hrvatskoj, tamo sam rodjen, to je moja didovina a pola rodbine mi zivi u Srbiji. krivce i zlocince osuditi . svako nek ima svoju drzavu , ne triba se voliti ali postovati , to svakako. nisu svi srbi Cetnici ni svi Hrvati ustase. Glavas, Seselj, Franjo, Slobo, svi su se oni nakrali a stoku sitnog zuba nahuskali da se tuku.

  • punisher_3 08.03.2015.

    znalo se da cemo izgubitit ali 5:0 to je srtamota ,jedino mi je zao malog borne sta nije dobio

  • luka1905 08.03.2015.

    cemu pljuvanje i kritiziranje pa mladi su,a i Srbi su jedni od glavnih favorita za osvajanje Davis cupa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare