To je to što me zanima!

Ćorić u 2. kolu: Pobijedio Fritza, ide na Đokovića ili Krajinovića

Najbolje rangirani hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 24.) plasirao se u ponedjeljak u drugo kolo ATP dvoranskog turnira u Beču nakon što je sa 6-4, 6-4 svladao Amerikanca Taylora Fritza, 29. tenisača svijeta
Vidi originalni članak

Nakon jako dobrog nastupa u St. Petersburgu gdje je u finalu izgubio od Andreja Rubljova (7-6(5), 6-4), Borna Ćorić s novom je pobjedom krenuo na turniru u Beču. U meču koji je trajao sat i 29 minuta Ćoriću su bila potrebna dva breaka za pobjedu, po jedan u svakom setu kako bi svladao Taylora Fritza sa 6-4, 6-4.

Iako je Fritz servirao 12 aseva, a Ćorić osam, i Amerikanac nije napravio ni jednu dvostruku grešku, a hrvatski tenisač dvije, presudilo je to što Ćorić nije ni jednom izgubio svoj servis. Osim toga, hrvatski je tenisač osvojio više poena na drugom servisu, te 69 od 129 u cijelom meču, a Amerikanac 60.

Ovo je bio njihov četvrti međusobni susret i četvrta pobjeda Ćorića. U drugom kolu hrvatskog tenisača čeka bolji iz ogleda između prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i još jednog srpskog tenisača Filipa Krajinovića (ATP - 30.). S Krajinovićem Ćorić ima omjer pobjeda i poraza 1-1, a s Đokovićem je do sada igrao tri puta i sva je tri puta izgubio. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prki600 26.10.2020.

    Mali Čilić, ispad na bilo kome od top 60

  • cvet 26.10.2020.

    spakovaće ga Nole za laku noć

Komentiraj...
Vidi sve komentare