To je to što me zanima!

Corinthians zaključao Adriana u sobu i natjerao ga na dijetu

Stručni stožer brazilskog kluba pokrenuo je akciju mršavljenja svog najskupljeg igrača Adriana. Odlučili su ga zatočiti u hotel te su mu propisali strogu dijetu
Vidi originalni članak

Od svog dolaska u Corinthians Adriano (29) je u nepunih godinu dana jedino pokazao da se zna - prežderavati. Od dolaska u brazilski klub 2011. nastupio je samo pet puta i zabio 'čak' jedan gol. Ali zato je tamanio sve što se našlo u tanjuru, a čelnicima brazilskog kluba napokon je prekipjelo i Adrianu su naredili da se dovede u red.

No njihova metoda doista je rigorozna. Corinthians je, naime, Adrianu naredio hitno mršavljenje, a pomoći će mu tako da će ga zaključati u hotel i odrediti mu strogu dijetu pod nadzorom kondicijskog trenera. Posljednjih godina Adriano je uglavno predmet poruge medija, ali i kolega nogometaša. Igrač koji je u Serie A zabijao kao na traci u posljednje se dvije godine strmoglavio do samog dna, a nisu mu pomogli ni česti izlasci u noćne klubove i problemi sa zakonom.

I ne samo da Adriano ne može zabiti gol ni na treningu, nego je i daleko najsporiji igrač Corinthiansa. Problemi s formom u brazilskom klubu samo su nastavak na igre u Romi iz koje je praktički istjeran. Želi li nastaviti s karijerom vrhunskog nogometaša Adriano će pod hitno morati istopiti trbušinu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • habibixD 09.02.2012.

    zmaj :) kad ga se sjetim u PES 6.. iz svlačionice da sam pucao bio bi gol ;)

  • stipe2011 09.02.2012.

    kakav je to igrac bio...

  • tersec 09.02.2012.

    Prije nego što sam vidio naslov ja rekao vidi sammira :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare