To je to što me zanima!

Ćorluka dijelio darove djeci u bolnici povodom Božića

Ćorluka zajedno sa suigračima posjećuje djecu u bolnici i dijeli poklone i autograme. Tradicija je to kluba, no izgleda kao iskupljenje za nedavni party
Vidi originalni članak

Tottenhamovi nogometaši posvetili su se humanitarnim akcijama. Posjećuju djecu u bolnicama, a ovu su srijedu razveselili najmlađe u bolnici Princess Alexandra u Harlowu. Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je s još dvojicom suigrača, Tomom Huddlestoneom i Sebastienom Bassongom, te pomoćnim trenerom Cliveom Allenom djeci podijelio darove i autograme, te se fotografirao s njima i tako im barem malo uljepšao bolesničke dane.
- Mnoga od ove djece će provesti i Božić u bolnici i zato im je posjet najdražih nogometaša stvarno uljepšao dan - rekla je ravnateljica dječjeg odjela Debbie Twist.
- Fantastično je što igrači Tottenhama imaju volje izdvojiti vremena iz svoje naporne rutine i doći u posjet. Nadam se da im je pogled na vesela dječja lica bio poseban kao što je djeci bio njihov dolazak - dodala je Twist.
Svake godine nogometaši u ovo blagdansko vrijeme posvećuju pažnju humanitarnim akcijama. Ove godine za nogometaše Spursa to više izgleda kao 'iskupljenje' za nedavni 'divlji božićni party' koji su priredili u Dublinu, iako su novčanu kaznu od 5 tisuća eura platili doniravši je u dobrotvorne svrhe. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PeGO 23.12.2009.

    pa ne djeli on iz svog džepa nego englezi plaćaju sve to...

  • boys 23.12.2009.

    dinamo dubrovnik@ dobar komentar

  • Dinamo Dubrovnik 23.12.2009.

    neka dode u Hr pa dijeli poklone nama je sigurno gore nego Englezima

Komentiraj...
Vidi sve komentare