To je to što me zanima!

Ćorluka Englezima: Prošli ste baš kako zaslužujete!

Vaši su nogometaši ispali nevjerojatno bahati. Meni je to neshvatljivo, izjavio je hrvatski reprezentativac za engleski tabloid The Sun
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka, ponajbolji hrvatski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, još je jednom očitao lekciju razmaženoj engleskoj javnosti i njezinim nogometnim zvijezdama.
- Prošli ste baš kako zaslužujete. Vaši su nogometaši ispali nevjerojatno bahati. Meni je to neshvatljivo - izjavio je Ćorluka za engleski tabloid Sun objasnivši:
- Ponašanje engleskih reprezentativaca bilo je sramotno. Došli smo na Wembley kao najbolja momčad u skupini i oni su nas opet shvatili neozbiljno, ne prepoznajući našu kvalitetu i snagu.
- Pokazali smo još jednom da smo bolja momčad i mogu reći da mi je bilo neviđeno zadovoljstvo izbaciti Engleze s Europskog prvenstva.
 - Službenici na aerodromu čak su si dopustili uhititi glavnog tajnika našeg saveza. Nisam mislio da se tako nešto uopće može dogoditi u Velikoj Britaniji.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krizantema 23.11.2007.

    pametnije bi bilo da i dalje nastavi djelit lekcije igranjem

  • Messi_19 23.11.2007.

    Tako i treba smrdljivim englezima. Bravo ČARLI!!!!!!!!!! Reci ti njima.Kad oni neznaju igrat,onda će im Hrvati pokazat

  • monyrocks 23.11.2007.

    ma niko na ovom svijetu nema srce ka jedan Hrvat..a zamisli kad se nadje njih jedanaest!!! NEMA KRAJA!!! ma sta ce englezi..umal pa mrtva puhala

Komentiraj...
Vidi sve komentare