To je to što me zanima!

Ćorluka i Mandžo oduševili sve fotografijom: Kada budemo navijači, onda će biti zlato?!

Nekad su dominirali na terenu, a sada su Dalićevi savjetnici i igračima veliki oslonac u reprezentaciji. I njihov udio je u brončanoj medalji u Katru, njihovoj drugoj
Vidi originalni članak

Prije četiri godine u Rusiji, Mario Mandžukić odigrao je posljednju utakmicu za reprezentaciju. Prvo je slomio arogantne Engleze golom koji je mnogima najdraži u povijesti pa je zabio i Francuzima u finalu. Nakon gorčine, uslijedile su suze, ali radosnice. Ogrnuo se zastavom i stavio srebrnu medalju oko vrata. Scene za povijest i pamćenje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski ratnik umirovio se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a zbogom nogometu u potpunosti rekao je u rujnu prošle godine. Takvu ljudinu i neuništivog borca, Zlatko Dalić je pod svaku cijenu htio imati u reprezentaciji pa ga je pozvao u stožer gdje se pridružio Ivici Oliću i Vedranu Ćorluki, još jednom legendarnom 'vatrenom' koji je u moskovskom finalu posljednji put odjenuo hrvatski dres. 

Nekad su dominirali na terenu, a sada su Dalićevi savjetnici i igračima veliki oslonac u reprezentaciji. I njihov udio je u brončanoj medalji u Katru, njihovoj drugoj. Pobjedu nad Marokom proslavili su s igračima na terenu pa u svlačionici, a Čarli je na Instagramu opisom oduševio mnoge.

- Srebro kao igrači, bronca kao treneri, izgleda da će biti zlato ako budemo navijači na sljedećem SP-u - napisao je Ćorluka i nasmijao pratitelje. 

Bilo je vatreno u svlačionici. Pjevale su se domoljubne pjesme i one Mladena Grdovića koji je prije četiri godine napravio ludnicu na slavlju u restoranu, ali i na dočeku. Oduševljeni Andrej Kramarić fotografirao se sa suigračima i svakome posvetio neki opis.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fernandes11 18.12.2022.

    ova dvojica zalutali u nogomet, tehnika nula kao i taktika...

  • RoyBean 18.12.2022.

    Looovreeenn

  • gogo 193 18.12.2022.

    dobro da vi niste igrali....... bilo bi još gore.......🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare