To je to što me zanima!

Ćorluka: Modrića razbijam u Pro Evolution Socceru

Ćorluka je s tribine odgledao utakmicu protiv NEC-a, a kasnije je nahvalio Aarona Lennona i otkrio da Modrića tuče u kompjuterskoj igrici
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka nije nastupio protiv NEC-a u Ligi Uefe, no i u toj utakmici se uvjerio u kvalitete novog suigrača Aarona Lennona, kojeg je pohvalio u engleskim medijima.
- Aaron je strašan! Brz je i okretan što na njegovoj krilnoj poziciji najviše dolazi do izražaja. Gotovo ga je nemoguće zaustaviti. Vjerujem da je najbolje krilo u Premiershipu, budući da ima sjajnu tehniku, a veoma je brz i ima dobar centaršut. Osim toga, vrlo često može i sam ugroziti golmana udarcem - nahvalio je Lennona pouzdani hrvatski reprezentativac, pa izdvojio nekoliko riječi za Luku Modrića.
- On je puno sigurniji nego na početku sezone zahvlajujući povjerenju trenera. Obožava presing igru, a zbog toga što zna da mu trener vjeruje pun je samopouzdanja - rekao je Ćorluka, koji je već ranije stekao reputaciju u kompjuterskoj igri Pro Evolution Soccer.
- Tu sam bolji od Luke, tu razbijam! - otkrio je Ćorluka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JAX 29.11.2008.

    ja bih sigurno dobio corluku :d

  • MARADONA 29.11.2008.

    ajde kad ste tolike face svi ajde mene dobijte ja se bavit s tom igricom izrađujem hnl ligu za tu igricu,ubacujem kopacke,dresove pa cak i navijanje hrvatskih navijaca... ako sto trebate u vezi patcha javite mi se na dado.16da9@hotmail.com ja cu vam rado pomoci ...bitno nam je da uzivamo

  • alo_mačko 29.11.2008.

    baš me zanima sa kojim klubovima igraju :D dinamo - tottenham mozda :D samo dođite na jednu partiju ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare