To je to što me zanima!

Ćorluka: Nije problem ni ako budem igrao na krilu

Ofenzivnija uloga, koju će sasvim sigurno imati na gostovanju kod Andore, Čarlija ne brine. Kaže da je on zapravo stoper, ali spreman je na sve...
Vidi originalni članak

U ovakvim utakmicama uvijek je bitno zabiti gol u prvih 15 minuta. Dok ne zabijemo prvi bit ćemo nervozni. Tako je bilo i prošli put, zabili smo pomalo slučajno iz slobodnog udarca, nakon čega je sve krenulo u pravom smjeru, prisjetio se Vedran Ćorluka posljednjeg gostovanja na Andori. Zna i sam da protiv ovakvih protivnika previše pažnje obrani ne treba poklanjati. I zato će Ćorluka protiv Andore više biti krilo nego branič. Nije to nikakva uigrana varijanta, situacija na terenu će reći posljednju riječ.
- Nije baš da smo to vježbali, ali ne treba to previše ni vježbati. Uvijek sam se dobro nadopunjava s Darijom Srnom, tako će biti i sada - rekao je Ćorluka, koji je karijeru počeo na poziciji stopera.
- Ja sam oduvijek stoper, desni bek sam postao silom prilika. Ali nije mi to nikakav problem, sad sam već skupio dosta utakmica na toj poziciji - kaže branič Tottenhama i dodaje:
- Ionako mi nije bitno na kojoj poziciji igram, spreman sam za sve što se traži od mene.
Ovu akciju reprezentacije propušta nekoliko ozljeđenih, ali Ćorluka nije među njima. Unatoč tome što igra u zahtjevnoj engleskoj ligi, problemi s ozljedama redovito ga zaobilaze.
- Hvala Bogu, nemam većih problema s ozljedama. Do kraja sezone igrat ćemo samo vikendom, pa se nadam da će i Luka imati manje bolova nego dosad - rekao je Ćorluka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare