To je to što me zanima!

Ćorluka: Priče o Harryjevu odlasku su malo smiješne

Vedran Ćorluka, branič hrvatske reprezentacije i londonskog Tottenhama, osvrnuo se na priče koje Harryja Redknappa udaljavaju s klupe...
Vidi originalni članak

Menadžer trenutačno trećeplasirane momčadi engleskog nogometnog prvenstva posljednjih se dana, unatoč demantiranjima, spominje u kontekstu napuštanja klupe Spursa. Povod takvim razmišljanjima dale su pojedine kladionice koje su koeficijent na takav razvoj spustile sa sigurnih 50 na nepovjerljivih 1.25.
- Svojim je dolaskom uvelike promijenio našu momčad. Prije no što je došao bili smo posljednja momčad lige (prošle sezone, op. a.), a sada smo u njenom vrhu. Samim time smatram da su te priče zapravo smiješne - veli Ćorluka.
- Zašto bi netko napustio klub kojemu dobro ide i u kojem igraju toliki dobri igrači. Stoga mislim da će ostati s nama i nadam se da ćemo s njime ostvariti velike uspjehe - dodao je hrvatski reprezentativac za Sky Sports.
Istovremeno i službena internetska stranica Spursa objavljuje razgovor s njime, a vezan uz utakmicu protiv Boltona (2-2). Na toj je utakmici prvijenac za Tottenham postigao Niko Kranjčar, a Ćorluka je isti susret iskoristio za svoj prvi prvenstveni pogodak u dresu ove londonske momčadi.
- Bolton je jaka momčad i znali smo da će biti teško. Zadovoljan sam što smo pokazali karakter na utakmici u kojoj smo se dva puta vraćali nakon njihovog gola - priča Ćorluka, strijelac pogotka glavom iz 73. minute nakon kornera koji je izveo Kranjčar.
- Našao sam se u pravom trenutku na pravome mjestu. Iznenadio sam se i ja, ali mislim da me suparnik malo i podcijenio budući da niti jednom nisam glavom udario loptu. Bio je užitak postići prvijenac - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • airforceone 05.10.2009.

    da ziher bi on mogo bez modrića živjet...hahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare