To je to što me zanima!

Cormier Stipi: Čovječe, od tebe sam nokautom napravio budalu

Daj, Stipe, molim te, ne budi toliko željan revanša. I dalje smo si dobri. I dalje si prvi na redu ako Brock Lesnar ne bude mogao, podcjenjivačka je poruka prvaka Daniela Cormiera bivšem prvaku Stipi Miočiću
Vidi originalni članak

Stipe Miočić je izgubio živce. Inače smireni Hrvat koji je najdominantnije čuvao pojas teške kategorije UFC-a preko društvenim mreža posvađao se s aktualnim prvakom Danielom Cormierom koji mu je taj pojas, nakon tri uspješne obrane, uzeo.

To je učinio nokautom u prvoj rundi u meču u kojem je Stipe podcijenio dotadašnjeg prvaka poluteške kategorije. I kad su svi mislili da će Stipe, koji je imao nevjerojatno težak put do pojasa, a potom i vrlo zahtjevne obrane titule, dobiti šansu i revanš - šok!

STIPE MIOČIĆ: 'Zar netko želi reći da nisam zaslužio šansu vratiti pojas?'

UFC je borbu za titulu ponudio Derricku Lewisu koji će se boriti protiv Cormiera 3. studenog! Nevjerojatna, nelogična i prema Stipi nepravedna odluka.

Ignorirali su bivšeg prvaka koji je jedini u povijesti triput obranio pojas teške kategorije i šansu za naslov dali čovjeku koji je u zadnje tri borbe dvaput bio na rubu poraza (Tybura, Volkov), a protiv Ngannoua je slavio sudačkom odlukom u meču koji je proglašen najgorim u povijesti teške kategorije.

Čak je i sam Lewis rekao da još nije spreman za napad na titulu.

- Svi znaju da bih Cormiera pobijedio devet od deset puta, i on to zna! Niti jedan teškaš u povijesti nije napravio ono što sam ja napravio. Pregovarao sam oko nastupa u Madison Square Gardenu, ali u niti jednom trenutku nisu mi ponudili Cormiera. Spreman sam se boriti protiv njega bilo kad i bilo gdje, samo razmišljam o tome kako vratiti pojas. Očistio sam diviziju, obranio titulu više nego itko prije i zar mi netko želi reći da ne zaslužujem šansu pokušati je vratiti? Možete me poljubiti u dupe ako mislite da ne zaslužujem - rekao je Stipe, a Cormier mu je odgovorio.

- Čini mi se da sam nokautom od Stipe Miočića napravio budalu. Daj, molim te, ne budi toliko željan revanša. I dalje smo si dobri. I dalje si prvi na redu ako Brock Lesnar ne bude mogao - napisao je Cormier pomalo podcjenjivački bivšem prvaku.

Nije dugo čekao na odgovor.

- Da, pobijedio se me te večeri, to poštujem. Ali to se neće ponoviti. Bio sam na vrhu ove divizije jako dugo, ne spavam zbog novorođene kćeri, ali i dalje sam se ponudio da se borim protiv tebe 3. studenog s nula treninga - rekao mu je Stipe.

Čini se da neće na ovom završiti...
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Captain Obvious 12.10.2018.

    Žao mi je Stipe ali ti tu borbu protiv Cormiera nisi smio izgubiti ili bar ne izgubiti nokautom u prvoj rundi. Samo si natjerao vodu na mlin Dani kojemu nisi moneymaker. Naćalost tako je

  • 12.10.2018.

    ....Cormieru daju lake protivnike da preko njih srusi Stipin rekord od 3 pobjede za redom.....

  • Mister M 11.10.2018.

    Svatko tko prati UFC razumije sta se radi... DC je dobio jednu "laganu" borbu da odrzi kondiciju i popuni budzet do borbe sa Lesnarom, koju ceka kao MONEY fight prije umirovljenja.... Zasto bi riskirao i najvjerovatnije izgubio pojas od Stipe, kad ovim scenarijem dobiva tocno ono sta je i htio i isplanirao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare