To je to što me zanima!

Corriere dello Sport: Inter želi dovesti Ivana Rakitića

Talijanski dnevnik piše da je Interov skaut Marco Branca bio u Gelsenkirchenu, gdje je razgovarao s čelnicima Schalkea oko Rakitićeva transfera
Vidi originalni članak

Talijanski prvak Inter želi dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, koji zapaženo igra za njemački Schalke, objavio je talijanski dnevnik Corriere dello Sport.
Prošli tjedan je Interov skaut Marco Branca bio u Njemačkoj, gdje je razgovarao s čelnicima Schlakea oko prelaska hrvatskog veznjaka. Talijanski list hvali Rakitićevu svestranost, a autor teksta već kalkulira da bi u Interu mogao igrati kao povučena špica, koju igra i u Bundesligi.
Očito je da je da su u Interu procijenili da će Rakitić biti jedan od traženijih igrača u ljeto pa su odlučili krenuti u akciju, stoji u nastavku teksta. Ivan je prešao prošlo ljeto iz švicarskog Basela u Gelsenkirchen, a i debitirao je i u Ligi prvaka ove sezone. Popularni "Raketa" ima švicarsku putovnicu, tamo je rođen i bio je mladi švicarski reprezentativac, ali je poziv iz domovine bio jači. Ivan se priključio Bilić Boysima i odigrao nekoliko utakmica u kvalifikacijama za Euro 2008.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 18.02.2008.

    marban slazem se s tobom u potpunosti, luka modric nije bas jedini hrv igrac koji zna igrat i logicno je da traze i ostale, po mom misljenju je modric super ali rakitic,kranjcar,srna... su puno bolji!!

  • marban 18.02.2008.

    .. a ja san mislija da svi žele dovesti samo Luku Modrinja,vidi čuda izgleda da ima i drugih što znaju igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare