To je to što me zanima!

Corriere dello Sport: Kovačiću 5.5 za predstavu kod Cluja...

"Nikako se nije mogao uklopiti u igru tijekom prvih 45 minuta. Bio je nesinkroniziran u kretanjima zajedno s Cambiassom. U 2. poluvremenu se nešto bolje uklopio "
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera su u četvrtak lakoćom prošli u osminu finala Europa lige. Nakon 2-0 na San Siru talijanska je momčad pobijedila rumunjski Cluj i u gostima još i uvjerljivije, s 3-0...

Mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je odigrao svih 90 minuta za Inter, no nije se posebno dojmio talijanskim novinarima. Primjerice, novinari Corriere dello Sport su njegovu predstavu ocjenili s 5.5.

"Nikako se nije mogao uklopiti u igru tijekom prvih 45 minuta. Bio je potpuno nesinkroniziran u kretanjima zajedno s Cambiassom", piše Corriere, te dodaje:

"Bilo je vidljivo da mu je trener Stramaccioni u drugom dijelu dao naputak da bude prvi kreator u igri i tada se nešto bolje uklopio u sve, ali...".

Pred Interom je veliki nedjeljni derbi, utakmica protiv gradskog rivala Milana u Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • matejmm 24.02.2013.

    Admine zasto me brises.. Ja samo kazem sto narod misli: knoro je naporan covjek...

  • matejmm 23.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Uli Hoeness 23.02.2013.

    Knoro stvarno nemas pojma :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare